Connect with us

Politika

Troskot komentirao Tomaševića: Izvana zelen, iznutra ekstreman

Objavljeno

-

Facebook

Nakon što je danas Tomislav Tomašević po tko zna koji put dobio ogroman medijski prostor sasvim je jasno da iza Tomaševića stoji moćna medijska mašinerija i da mu ona daje ogroman vjetar u leđa.

Pitanje je čemu Tomašević može zahvaliti takav medijski poguranac i je li taj poguranac financijski podmazan. Je li u pitanju možda Emil Tedeschi koji je financirao Zakladu Solidarna u kojoj su isti ljudi kao i u platformi Možemo ili možda Tomislav ima i internacionalni poguranac preko svima poznatog mecene.

Istovremeno, malo tko propituje politike koje Tomašević i platforma Možemo zagovara. Zavirio sam malo u njegov izborni program i tamo pronašao stvari poput: „Provodit ćemo rodnu analizu programa izgradnje parkova, pješačkih i biciklističkih staza, javnog prijevoza i izgradnje javne rasvjete kako bi odgovarali potrebama žena i LGBTIQ+ osoba…“. Nekoga tko može u program staviti takvu idiotariju trebalo bi poslati na psihološko vještačenje? Kakve to posebne pješačke i biciklističke staze trebaju LGBTQ osobe, kakve parkove i kakvu rasvjetu? U situaciju kada građani Zagreba hodaju ulicama u stranu da im nešto ne padne na glavu, ajatolah suludog LGBTIQ radikalizma Tomašević u programu kroz 15 potanko objašnjenih, ali suludih točaka gura radikalnu i idiotsku rodnu ideologiju.

Gospodina Tomaševića brinu isključivo komunalna pitanja, ali mu je svejedno od demokratske hrvatske države i temelja te države Domovinskog rata draža autoritarna i komunistička Jugoslavija što je pokazao kada se niti on, a niti jedan zastupnik platforme Možemo nisu pojavili na obilježavanju Oluje u Kninu što je dosad neviđen skandal u povijesti hrvatskog parlamentarizma.

Iako je bio veliki borac protiv Bandića i njegova načina upravljanja, Tomaševićev program predviđa da kadrove koji su zaposleni preko veze i bez kompetencija preusmjeri na druga radna mjesta. Toliko o razumijevanju upravljanja ljudskim potencijalima. Kada će ajatolah Tomašević konačno shvatiti da je dosta izmišljanja novih radnih mjesta, pumpanja gradske uprave, povećanja gradskog aparata.

Vrijeme je da se okrenemo mikro i malim poduzetnicima, vrijeme je za smanjenje i u konačnici ukidanje prireza. Gospodine Tomaševiću, vi ste predstavnik paleosocijalističke politike.

Ne čudi stoga podrška koju vam daje iz državnog proračuna obilno financirani prosocijalistički Pupovčev tjednik Novosti koji sipa mržnju na sve one koji zagovaraju tržišno gospodarstvo i ideju hrvatske države, komentirao je Zvonimir Troskot.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas