Connect with us

Reagiranja

Troskot – Pogriješio sam, oprostite!

Objavljeno

on

Pogriješio sam, oprostite! Dragi ljudi, tek sam sada uvidio koliko je moja izjava bila nedovoljno jasna i koliko je zbog toga štete prouzročila.

Jako mi je žao zbog toga i najiskrenije se ispričavam svim HOS-ovcima, svim braniteljima i članovima njihovih obitelji zbog te moje nepromišljene izjave, izjavio je Zvonimir Troskot, nakon što je jutros komentirao osobe s natpisom Za dom spremni na odorama HOS-a.

Gostovao sam u programu na N1 televiziji i pokušavao ukazati na stalno ponavljanje scenarija u kojem kad god se dogodi nekakva afera i isplivaju ozbiljni problemi kao što je potres i zakašnjela reakcija vlasti, uvijek “iskoče” u prvi plan neke nametnute ideološke teme koje onda u potpunosti zasjene probleme koji su aktualni.

U tom trenutku sam nedovoljno jasnom izjavom svrstao osobe u HOS-ovim obilježjima u one koji namjerno odvlače pažnju i zbog toga im se još jednom najiskrenije ispričavam. U mom srcu je bila samo namjera osuditi sve totalitarne režime, a treba i sada reći da su HOS-ove oznake bile dio službenih postrojbi hrvatske vojske.

Ono što vam također obećajem: kad god pogriješim uvijek ću istupiti javno i ispričati se za svoje pogreške i što je jednako važno – greške neću ponavljati!

Hrvatska je iznad svih nas. A mi ćemo učiniti sve za nju da ju sačuvamo i učinimo pravednijom i ljepšom, napisao je Troskot.

Podsjetimo, njegov stranački kolega zastupnik Miro Bulj kazao je kasno večeras kako je Zvonimir Troskot  dao za njega neprihvatljivu i nedopustivu izjavu o HOS-u.

‘Koliko Vam je poznato moj stav o mojim suborcima iz HOS-a koji su Hrvatsku branili na najtežim ratištima od četnika i velikosrpskog agresora u Hrvatskoj i BiH je sasvim suprotan.

Očekujem da se ispriča junacima Domovinskog rata pripadnicima HOS-a i njihovog povezivanje sa totalitarnim režimima i Drugim svjetskim ratom’, komentirao je Miro Bulj.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari