Connect with us

Politika

Troskot pozvao protukandidate da javno objave tko ih financira

Objavljeno

on

Foto: Arhiva

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot obišao je u nedjelju Kajzericu s koje je protukandidate pozvao da javno objave izvore financiranja.

“Postoje određene sumnje da iza nekih kandidata stoje sumnjivi izvori financiranja, različite interesne skupine pa čak i internacionalne mecene, različita ‘otvorena’ i ‘zatvorena’ društva koja financiraju njihove kampanje. Iza nas ne stoje interesne skupine, tajkuni niti mecene, bilo domaće bilo inozemne. Mi se financiramo isključivo iz manjih donacija naših simpatizera i proračunskog novca kojeg dobivaju sve stranke”, kazao je Troskot.

Dodao je da će transparentno voditi financije i kad postane gradonačelnik Zagreba.

”Objavit ćemo javno koliki je stvarni dug Grada Zagreba. Transparentno ćemo prikazivati fakture i ugovore koje ćemo sklapati. Situacija kakvu sada imamo u Zagrebu je da se stvarno financijsko stanje Grada krije, kao što zmija krije svoje noge”, naglasio je Troskot.

Na Kajzerici je govorio i o nužnosti dovršetka izgradnje centralnog parka na Kajzerici, gradnji Doma zdravlja, očuvanju Hipodroma i ostalim problemima koji muče stanovnike tog zagrebačkog kvarta. (Hina)

Zvonimir Hodak: Tomašević bi Zagrebu bio kao Mesić Hrvatskoj!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari