Connect with us

Iz Svijeta

Trump optužio demokrate da ‘vode administraciju nalik na Gestapo’

Objavljeno

-

Foto: EPA

Bivši republikanski predsjednik Donald Trump pojačao je optužbe da administracija demokratskog predsjednika Joea Bidena instrumentalizira pravdu usporedivši je s Gestapom, političkom policijom nacističke Njemačke, izvijestili su u nedjelju američki mediji

Republikanski kandidat za izbore u studenome to je rekao u subotu tijekom sastanka s dužnosnicima svoje stranke na svom imanju Mar-a-Lago na Floridi, prema audiosnimci koju je američkim medijima dostavio donator kampanje.

Suočen s četiri odvojena kaznena postupka, Trump je više puta osudio “lov na vještice”. On tvrdi da je sve osmislila demokratska administracija kako bi ga eliminirala iz predsjedničke utrke.

Pred publikom koju su činili republikanski dužnosnici i donatori, optužio je demokrate da “vode administraciju nalik na Gestapo”, te još jednom ocrnio tužitelje koji istražuju slučajeve protiv njega, prema komentarima na koje se pozivaju mediji.

Kampanja Joea Bidena odgovorila je u priopćenju u nedjelju, rekavši da su tirade republikanskog kandidata samo potvrdile da se “Trumpova kampanja vrti samo oko njega, njegovog bijesa, njegove osvete i njegovih laži”. (Hina)

Sunić: Trump ima pravo kad kaže da je žrtva montiranog procesa

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas