Connect with us

Iz Svijeta

Trumpov liječnik: Predsjednik završio liječenje od koronavirusa

Objavljeno

-

Liječnik predsjednika SAD-a Donalda Trumpa kazao je u četvrtak da je Trump završio terapijsko liječenje od koronavirusa, da je nakon dolaska iz bolnice u Bijelu kuću njegovo zdravstveno stanje stabilno pa bi se mogao vratiti javnim dužnostima ovu subotu.

U priopćenju Bijele Kuće, liječnik Sean Conley kazao je da je Trump odgovorio “iznimno dobro” na terapiju, a nema ni dokaza nuspojava od liječenja.

Predsjednik SAD-a pred kojim su 3. studenog izbori, hospitaliziran je zbog zaraze koronavirusom prošloga tjedna u petak, a u Bijelu kuću vratio se u ponedjeljak gdje se sada nalazi u izolaciji.

“Od povratka u Bijelu kuću, njegovo je fizičko stanje stabilno i lišeno naznaka koje bi mogle sugerirati napredak bolesti”, napisao je Conley.

Ustvrdio je da će u subotu, 10 listopada, biti deset dana od kada je predsjedniku potvrđena zaraza koronavirusom. Prema planiranom smjeru liječenja, Conley predviđa “predsjednikov siguran povratak javnim dužnostima do tada”.

Trump je ranije kazao kako misli da nije zarazan i ustvrdio da se osjeća dovoljno dobro da nastavi održavati političke skupove uoči izbora. (Hina)

Trump: Kina će platiti veliku cijenu za ono što su napravili nama i svijetu

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari