Connect with us

BiH

Turn OFF

Objavljeno

-

[quote]Krajnje je vrijeme da otvorimo novo suđenje hrvatskom kardinalu i tako se konačno vratimo na svjetsku scenu. Kuda god krenete, Josip do Josipa i Josipovića.[/quote]

[dropcap]B[/dropcap]ilo bi zgodno da Josipa Bozanića uhiti Josip Perković, po nalogu Ive Josipovića, u ime pokojnog Josipa Broza. Josip Manolić je još uvijek živ i može odvesti Josipa Bozanića u Lepoglavu.

Kardinale trujemo u kućnom pritvoru

Sve sam skloniji uvjerenju da Hrvatsku treba poništiti. Što god napravite na ovom prostoru, problem je Hrvatska. Evo se konačno formira balkanski Benelyx, sve Južne Bene slave, a samo Hrvati nešto jamraju. Meni je na vrijeme proradio obrambeni mehanizam, pa sam pokrenuo svoju osobnu autocenzuru. Zašto uvijek oni ušutkaju nas? Pa ipak, osjećam se nekako rasterećeno. Gdje mi je bila pamet? Premijer i Predsjednik su pozitivci, a Kardinal je negativac. Nedostaju mi kardinalni potezi, kakve je vukao Josip Broz, najveći sin Benelyxa. Meni je savjest mirna, kukat će Bozanić kada mu Mladen Bajić postane ispovjednik. Ako mene pitate, kardinal Bozanić je veći klerofašist od Ive Josipovića i Stipe Mesića zajedno. “Štite se zločinci, zakoni se kroje po volji pojedinca, političkih i gospodarskih skupina” – izjavio je Bozanić na Misi za Domovinu u Crkvi svetog Marka. Jamra protiv Josipa Perkovića, jedinog Hrvata koji je imao tri čiste da nešto poduzme protiv šefa Ine. Nije zločin što je Stepan Đureković ubijen, nego što su ostavljeni na životu ostali šefovi Ine. “Hrvatska ne smije zanijekati svoj identitet, svoju baštinu i svoje svetinje!”

Imamo civilizacijski konflikt. Predsjednik RH je renomirani kompozitor, a kardinal Crkve u Hrvata, poput moje malenkosti, nema sluha. Kada bi budući kardinal kao mladić zapjevao na Sušaku, Talijani su napuštali Istru. Nema šanse da me netko odvede na pjevanu misu kardinala Bozanića. U svakom slučaju, čekaju nas novi oblici vertikalne i horizontalne represije, kako ih razlikuje Tomislav Sunić, američki profesor političkih znanosti. To su vam situacije kada Josip Perković lako vrbuje svoje doušnike. Svi cinkaju svakoga. Ako nekoga ne cinkate, bojite se da vas drugovi stavljaju na kušnju, pa se ne date upecati. Tako ste u startu upecani. Josip Perković je zaprepašten da ga tražimo popis doušničke mreže. To je zapravo sveukupni Popis stanovništva RH. Premijer Zoran Milanović uvjerava Nijemce da RH neće unutar EU biti financijski teret Njemačkoj – RH se svega odriče, ali svoga Josipa Perkovića ne. To je evidentan komunizam s ljudskim licem. Nijemci, evo vam te proklete milijarde, samo pustite naše ljude na miru.

Zašto su mladi partizani i mladi komunisti viša rasa? Pa, njihovi su očevi ženili naše najljepše žene, koje su prilično zakržljalim momcima rađale odlikaše. Prekrasne pojave naših ministrica bude nadu da bi se viša rasa Lijepe Naše mogla regenerirati. Što čeka Crkva? Ovu zemlju ne može spasiti Josip Bozanić, nego samo sin Josipa Bozanića.

Svakom pametnom dovoljna je revizija povijesti od 1945.

[dropcap]S[/dropcap]topostotni Josipović, predsjednik RH, profesor represivnog prava i lojalni sin jednog od rekordera pozitivne komunističke represije, konačno je shvatio da povijest nije kompjutorska igra i da se ne može resetirati. Partizani su svoje učinili i tu nam tipka RESET ne pomaže. Nekima nije dozvoljen niti EXIT, nego samo TURN OFF. Stopostotni Mesić, posve analogan, ovaj je put prozvao i hrvatske gimnazijalce. Hrvatsko sveučilište možete jednostavno ugušiti tako da likvidirate hrvatske gimnazijalce. Naravno da se ustaštvo obnavlja. Gledam te mladiće kako odlaze stazama Križnog puta, prema austrijskoj granici i dalje u bijeli svijet, sve do Argentine, Paragvaja i Australije. Ako mene pitate, svakog od njih treba smaknuti već u Sloveniji. Ovako jačamo svoju konkurenciju.

Dok su u sisačkoj Brezovici ostarjeli čuvari partizanskih ovaca prilično neuvjerljivo širili mladalačku ljubav, snažni sisački biskup Vlado Košić provocirao je na komemoraciji kod jame Jazovka. Partizani su tamo izvršili eutanaziju nad teškim ranjenicima iz jedne bolnice. Biskup Košić ima svoje viđenje tog prijepora. “Očigledna je sličnost izvlačenja ranjenika iz bolnice na Svetom Duhu u Zagrebu 1945. sa izvlačenjem ranjenika iz bolnice u Vukovaru u studenome 1991.” To je zgodna ideja za dobar film, ali treba razraditi scenarij. Nedostaje rušenje Mosta na Neretvi. Jeli Slobodan Praljak prebacivao ranjenike i Glavni štab? Tko je branio Hrvatima da 1944. i 1990. poruše sve mostove? Hrvati su nesposobni i vrijeme je da to priznaju. Gdje su Franji Tuđmanu bili Crnogorci? Da ih poput Tita pošalje na neprijateljske položaje, dok se on sklanja na sigurno. Tito je na Križnom putu ubijao samo Hrvate iz Crvene Hrvatske, za svaki slučaj, jer je postojala mogućnost da su Crnogorci. Tko je prije Siska izjavio da je stigao doma, ostao je živ.

Biskup Košić reče da su tvorci komunizma “ubijali, sijali strah i zatirali u ime svoje ideologije sve hrvatsko, katoličko i domoljubno. Na žalost oni ne žive nekim skrovitim životom u Hrvatskoj, daleko od javnosti, okajavajući svoje grijehe i zločine, nego su oni upravo u današnjoj Hrvatskoj na prvim mjestima, oni vode našu zemlju, oni su gospodari medija. Tužno je da se danas u Brezovici kod moga Siska slave ubojice kao neki veliki antifašisti, donositelji napretka i bolje budućnosti.” Zar to nije govor mržnje? Dam ruku u vatru da biskup Košić mrzi partizane i komuniste. Takve konstrukcije direktno su okrenute protiv Benelyxa. Nada Landeka iz udruge Veronika Vera alarmirala je Javnost zbog slučaja Branka Kakarića, koji je prisilno odveden u psihijatrijsku bolnicu Vrapče – najavio je prosvjed ispred Europske komisije u Bruxellesu zato što naše pravosuđe štiti organizirani kriminal i korupciju. Tko normalan može tražiti pomoć od EU?

Tvrtko Dolić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas