Connect with us

Turudić nikad nije digao ruku na ženu i dijete: Kako je moguće da partijski bilteni i dalje daju medijski prostor nekome poput Ante Nobila?

Published

on

Poznati odvjetnik, bivši tužitelj zločinačke države, naravno, mislimo na Jugoslaviju, Anto Nobilo, u razgovoru za partijski bilten, Jutarnji list, ponovno je napao uglednog hrvatskog suca, predsjednika Županijskog suda u Zagrebu, Ivana Turudića, iako je Turudićeve riječi potvrdio čak i general Đuro Dečak, kao i Turudić i Dečak je hrvatski branitelj, dakle, obojica su 370 puta ugledniji od Nobila i bilo kojeg novinara Jutarnjeg lista. Nobilo je pučki rečeno podivljao nakon intervjua Večernjem listu Ivana Turudića, s divljanjem ne prestaje.

nobilo šamarAnto Nobilo, nesuđeni HNS-ov ministar pravosuđa, za Jutarnji list sam postavlja pitanje i daje odgovore, kao da je i dalje u jugoslavenskoj sudnici, koja je zapravo služila za izdrkavanje i iživljavanje jugoslavenskih tužitelja nad većinom nevinim žrtvama.- Kako nakon svega Ivan Turudić može biti sudac – postavlja pitanje Nobilo? Nakon čega? Zar bi bivši tužitelj zlikovačke države, totalitarne Jugoslavije, trebao biti sudac? Što je Ivan Turudić rekao a da se u demokratskoj državi ne bi smjelo govoriti, ako postoji nešto što se zove slobodom govora? Naravno, tek ukoliko se riječi suca, i hrvatskog branitelja, pokažu lažnim moguće je govoriti o njemu kao bivšem sucu, mislimo na optužbe koje se odnose na prisluškivanje i praćenje. Zasad dokaza da Turudić laže nema. Inače, sudac Turudić nikada nije prebio ženu, a bogami ni dijete.

Rekli smo da je sudac Ivan Turudić ‘ugledniji 370 puta’ od Nobila i bilo kojeg novinara Jutarnjeg lista? Sasvim sigurno, radi se o ratnim kukavicama koje bojišta nisu niti vidjele, no, zato je Nobilo ne tako davno divljački, poput primitivca i nasilnika, u centru Zagreba nasrnuo na dijete, baš herojski. Zamislite što bi se dogodilo da je ova bogata kukavica nasrnula na hrvatskog branitelja? Neki bi rekli, bježala bi poput ‘pacova s Titanica.’ Odrasla osoba bi se, naravno, branila.

Nije to jedino ‘herojsko djelo’ ‘uglednog’ odvjetnika, prema pisanju Nacionala Nobilo je pretukao vlastitu suprugu. Ako je to sve istina, a istina je da je nasrnuo na 15-godišnje dijete, kako  je moguće da mediji i dalje daju medijski prostor Nobilu? Znate i što bi se dogodilo u Americi? Naime, oko Nobila bi mediji stvorili sanitarni kordon veći od Kineskog zida. Ako već ne bi bio u zatvoru, a bio bi kada bi sve ono što je Nacional pisao o Nobilu bilo istina. No, u Americi bi u zatvoru bili neki novinari te vlasnici medija koju su zaboravni kad je plaćanje poreza u pitanju.

Nažalost, Hrvatska nije Amerika, nije, čak ni Rusija, otprilike smo u rangu Sjeverne Koreje, tu već ima prostora za Antu Nobila.

[divide]

Deklarirani pravdoljubac, poznati zagrebački odvjetnik Anto Nobilo oduvijek ima svoje viđenje dijeljenja pravde. U skladu s time, u razgovoru za Jutarnji list zapitao se kako sudac Turudić nakon svega izrečenoga uopće može biti sudac. Nobilo je predsjednika zagrebačkog Županijskog suda prozvao za politizaciju tvrdeći da namjerava postati HDZ-ov ministar pravosuđa. S druge pak strane možda ove riječi ne bi izazvale čuđenje da ne izlaze iz usta nesuđenog HNS-ova ministra pravosuđa i čovjeka s biografijom koje bi se posramio i ulični nasilnik, a ne ugledni odvjetnik kakav je Nobilo. Javnost još nije zaboravila apele njegove bivše supruge koja više nije mogla skrivati život s nasilnikom i koja je bila prisiljena pomoć zatražiti preko medija u trenutku kada ju je ovaj poznati odvjetnik premlatio do krvi.

Jadranka Nobilo tada je tvrdila:

-Posjetila sam supruga u uredu u Amruševoj 5 te zatražila rastavu braka jer on nije, kako je obećao, prekinuo vezu sa sutkinjom Općinskog suda. Prebio me je tako da su mi napukle nosne kosti, na gornjoj je usni bio podljev, a na leđima sam s obje strane imala ogrebotine – ispričala je Jadranka dodajući kako ju je suprug bacao po podu i s fotelje na fotelju te da je sreća što se izmakla njegovim udarcima. Govorila je tada kako je Nobilo jednom prilikom do krvi pretukao i njihovu kćer Ivanu. Prije nego li se ovaj skandal ohladio uslijedio je novi.

Podsjetimo, desetak dječaka iz Centra, maloljetnika starih 15 i 16 godina, mjesecima je prosvjedovalo tako da su kontejnerima blokirali cestu, jer su im zabranili igru u parku kojega su sami uredili. Brojni građani Zagreba imali su razumijevanja za ove klince kojima su davali potporu. Sklad je narušio odvjetnik Anto Nobilo koji je tuda naišao svojim automobilom. Nije mogao proći, a to ga je razljutilo do te mjere da je probleme riješio nasilnim putem. Izašao je iz svojeg vozila te pred svjedocima ispljuskao 15-godišnjeg Filipa Zelića. Mladiću se od udarca zavrtjelo u glevi, jer je netom prije imao potres mozga pa je stoga pao na pot. Tvrdio je da mu je odvjetnik autom prešao preko noge, a Nobilo svjestan svoje moći tada je poručio:

-Prepriječili su cijeli Zeleni val i nisu dopustili da se prođe. Pokušao sam odgurati kontejner, ali ga je taj mladić gurao prema meni pa sam mu lijepo opalio šamar da ga obeshrabrim. I doista, sve i da je sudac Turudić sa svojim istupom pretjerao valja se zapitati koliko je moralno da pitanja o njemu postavlja Anto Nobilo?

Tinolovka-news i dnevno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari