Connect with us

Reagiranja

Tužba za reparaciju – Haška presuda za genocid smrtna je presuda jugoslavenskoj i velikosrpskoj ideologiji.

Objavljeno

on

Čekali smo da se stišaju orkestrirani režimski mediji; čekali smo da prestanu blebetati svi plaćenici, pa da u miru iznesemo stav i iduće korake Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, a vezano uz haške presude za genocid.

Sa svih su nas razina orkestrirano i prije i poslije presude pokušali uvjeriti da je sve osim presude za genocid poraz – to je bezočna laž onih koji su ovom presudom stvarno poraženi.Presuda je od povijesnog ali i od velikog moralnog, političkog i materijalnog značaja za Hrvatsku.

U presudi je potvrđeno da se diljem Hrvatske provodio genocid, te da ga Srbija nije sama provodila.
Srbija i samozvani četnici nikada ne bi mogli prodrijeti na hrvatsko tlo da nije bilo artiljerije koju su desetljećima stvarale i morale plaćati najrazvijenije, Slovenija i Hrvatska, zemlje bivše umo- i zlotvorine: komunističke, totalitarne i zločinačke Jugoslavije.

Genocid, urbanocid i kulturocid diljem Hrvatske izvršile su Srbija, samozvani četnici i JNA.
I nitko drugi. Tu nespornu činjenicu potvrdio je sud u den Haagu. U presudi je potvrđena brutalna vojna agresija na Hrvatsku od strane Srbije i Jugoslavije. Srbija je izravna sljednica Jugoslavije. Nepobitni dokazi za to svima su dostupni i neuništivi, a u trenutku potrebe iznijet će ih Stožer za obranu hrvatskog Vukovara. Na temelju presude haškog suda za genocid, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pokreće
tužbe protiv Srbije radi isplate ratne odštete, takozvane reparacije.

Podizanje tužbi protiv Srbije za isplatu reparacije odvijati će se na trima razinama:

1. pojedinačno;
2. na razini općina i gradova;
3. kada se za to stvore društveno politički uvjeti pokrenut će se i na trećoj razini –
tužba hrvatske države protiv Republike Srbije za isplatu reparacije.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=ms9vKDlMGhs&feature=youtu.be” width=”700″ controls=”no” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” fs=”no” modestbranding=”yes” theme=”light”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=F-uGe1uoJAw&x-yt-cl=84503534″ width=”700″ height=”480″] [su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&v=ZtOpP4QJa9k&x-yt-ts=1421828030″ width=”700″ height=”480″] [su_youtube url=”” width=”700″ height=”480″]().[/su_youtube][/su_youtube][/su_youtube_advanced]
 [ad id=”40551″]
SOHV

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari