Connect with us

Pregled

U Beogradu uhićen Marokanac osumnjičen za ubojstvo u Sarajevu

Objavljeno

on

Ilegalni migrant kojega se sumnjiči za sudjelovanje u ubojstvu mlađeg muškarca u Sarajevu, počinjeno prošlog tjedna pronađen je i uhićen u Beogradu, potvrdilo je u četvrtak Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije.

“MUP Sarajevske županije zahvaljuje se na suradnji Upravi za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Službi za borbu protiv organizranog kriminala Uprave kriminalističke policije Srbije”, kazao je glasnogovornik sarajevske policije Mirza Hadžiabdić potvrdivši uhićenje osumnjičenika.

Prema informacijama koje je objavio MUP Srbije, u Beogradu je uhićen državljanin Maroka inicijala S.E., rođen 1989. godine.

On je lociran i priveden temeljem razmjene obavještajnih podataka sigurnosnih službi dviju država, a nakon provedenog postupka očekuje se njegovo izručenje pravosudnim tijelima BiH koje ga traže zbog ubojstva.

Policija ga je pronašla u jednom beogradskom hostelu, a prepostavljaju kako je on tamo planirao nastavak bijega u neku od trećih zemalja.

Marokanac je pod sumnjom da je sam ili u suradnji s još dvojicom migranata, za kojima se i dalje traga, prošlog tjedna u sarajevskom pregrađu Otes nožem nanio smrtonosne ozljede Jasminu Beroviću (36).

Ubijeni muškarac pokušao je zaštititi brata, u čiji su kafić ilegalni migranti željeli nasilno ući po završetku radnog vremena.

U sukobu su ozlijeđena još dvojica državljana BiH.

Sarajevska policija je ranije uhitila jednog migranata, također državljanina Maroka, kojega je također sumnjičila za ubojstvo, no naknadno se ispostavilo kako on s tim zločinom nema nikakve veze. (Hina)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari