Connect with us

Komentar

U BOJ ZA ZAGREB SVOJ!

Objavljeno

-

Duboka stranačka i ideološka podijeljenost dovela je Hrvatsku pred ambis njezine opstojnosti. Kako na lokalnoj tako i globalnoj političkoj sceni nemoral i lopovluk dosegli su svoj vrhunac.

Oni koji bi su do sada vodili zemlju, a naročito velike gradove, bave se isključivo vlastitim i sitnim stranačkim interesima ne mareći za vlastiti narod koji ih je izabrao. Naš dragi Zagreb sve više tone i dugovima, a ono što smo s ponosom zvali lijepi „Bijeli Zagreb grad“ sve više nagriza sivilo kakvo metropola Hrvata ne zaslužuje. Tome moramo stati na kraj!

Shvaćajući kako niti jedna naša politička stranka ne može zadovoljiti moje političke stavove odlučio sam ne biti član niti jedne od njih. Kao stvarni vjernik svoj životni put podredio sam vjeri no to ne znači da sam iz svog života isključio politiku. Simpatizirajući uvijek one stranke koje su utemeljene na vjerskim načelima, koje su domoljubne i štuju tradicijske vrijednosti svoj birački glas davao sam onim strankama koje u danom trenutku mogu bolje zaštiti hrvatske nacionalne interese.

Stranke koje su do danas vodile Zagreb (HDZ i SDP) u potpunosti su izgubile kredibilitet i moraju otići sa zagrebačke političke scene. Vrijeme je za nove ljude koji znaju što je interes građana i grada Zagreba. A koji su to ljudi? To su svi iskreni domoljubi koji štuju hrvatske tradicijske vrijednosti, oni koji će primjenom novih znanstvenih disciplina vratiti Zagrebu stari sjaj i voditi ga u svjetliju budućnost. Okupimo se svi ovog trenutka oko Domoljubnog pokreta i s vjerom u Boga krenimo u odlučni boj za naš Zagreb.

Dragi branitelji i suborci, vi koji ste u vlastitoj krvi obnovili Hrvatsku državu potpuno ste marginalizirani ili točnije rečeno lustrirani. Lustrirali su vas oni koji su bili vječni progonitelji svega hrvatskog, a oni i njihova djeca preuzeli su poluge vlasti kako u Zagrebu i tako i u mnogim drugim gradovima te zasjeli na samom vrhu vlasti.

Nije li sramotno da vas domoljube i časne hrvatske ratnike nazivaju fašistima, klero-fašistima, nacionalistima i tko zna kakvim drugim pogrdnim imenima. Promijenimo to sada u Zagrebu i tamo gdje je to moguće, a poslije ćemo to učiniti i na parlamentarnim izborima.

Sve dosadašnje politike pokušavale su vas marginalizirati i u tom cilju razbijale su vaše jedinstvo rastavljajući vas na bezbroj sitnih strančica koje im tako neće moći pružiti otpor, a onda će moći raditi što ih je volja. Takvom politikom dovedeni ste na sami rub postojanja pa se tako danas u važnim političkim preslagivanjima neke najstarije hrvatske političke stranke ni ne spominju.

Svi moramo u ovom trenutku morate zaboraviti sitne vlastite i stranačke interese, stati zajedno i odlučno reći: “Dosta je bilo!“ Zajedno okupljeni predstavljamo vrlo moćnu političku snagu bez koje se u Zagrebu više neće moći donijeti bilo koja odluka. Upravo radi toga u ovom teškom trenutku na vama leži povijesna odgovornost. Ne učinite li taj odlučujući korak nestat će te s političke scene, kako Zagreba tako i Hrvatske. Nemojte izdati svoj grad i narod. Sjetite se riječi dr. Ante Starčevića: „Dok budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara“.

Domoljubno srce mora zakucati snažno i odlučno pa će uz njega stati i zakucati sva druga časna hrvatska srca. Jedino zajedno možemo vratiti naš dragi Zagreb u prave ruke, časne i poštene i zaštititi interese svih građana. Sjednite za isti stol i skupite glave. Zaboravite međusobne nesuglasice i izađite na drugi krug izbora za Zagreb, a i svuda gdje u drugi krug ide Domovinski pokret i svoj glas dajte Domovinskom pokretu. Za početak vratimo Zagreb i postanimo važan politički čimbenik.

Gospodo čelnici pravaških stranaka imate li pravo iznevjeriti političku stečevinu Oca Domovine dr. Ante Starčevića i pustiti hibridnim Hrvatima i stranim nalogodavcima da unište naš Zagreb, a potom u krvi i suzama i ostvareni tisućljetni hrvatski san? U koliko ne vidite usud trenutka i niste spremni zajedničkim snagama zaštititi hrvatske nacionalne interese onda stvarno niste ni zaslužili zvati se Pravašima i biti na čelu pravaških stranka.

Gospodo HDZ-ovci. Pogledajte dokle je dovedena Vaša stranka. Nije li to strašno kad se u izborima za Grad Zagreb nađete na margini – među ostalima. Gdje je ona snaga 90-tih kad ste bili na čelu obnove Hrvatske države. Kad Vaš glavni čovjek za Zagreb kaže da je zadovoljan postignutim rezultatom na ovim izborima mislim da se pokojni predsjednik gospodin dr. Franjo Tuđman okreće u grobu. Zaboravite na stranačku stegu i poslušajte zdrav razum dajući u ovom trenutku svoje glasove Domovinskom pokretu.

Pogledajte samo koja se sotonska ekipa okupila u nakaradnu i protuprirodnu koaliciju s namjerom da uništi našu katoličku crkvu pa onda i naše tradicijske vrijednosti i nacionalne interese.

Dragi vjernici. Katolička crkva u Hrvatskoj bila je do sada i uvijek će biti garant opstojnosti Hrvata i hrvatskih nacionalnih interesa. Vrijeme je da onima koji su za legalizaciju droga, prostitucije, isto-spolnih brakova i abortusa odlučno kažete NE. Zaštitite svoju crkvu od onih koji ju posredstvom sotonskog novca tuđinaca žele uništi. Zaštitite svoje obitelji jer su one ugrožene napadom na našu crkvu. U nedjelju drugog izbornog kruga otiđite na svetu misu, pomolite se za naš Grad i Domovinu pa onda otiđite na izbore. Svoj glas dajte Domovinskom pokretu jer u ovom trenutku oni mogu najbolje zaštiti vaše interese.

Izgladite dosadašnje međusobne nesuglasice, ujedinimo se i postanimo stožerna politička sila koja će političke aveti prošlosti baciti u ropotarnicu povijesti. Okupljeni oko Domovinskog pokreta uzmimo sudbinu Zagreba u svoje ruke. Zapamtite, povijest vam ne će oprostiti vašu indiferentnost u ovom sudbonosnom trenutku. Imajte vjeru u Boga i hrvatsku slogu i nitko Vas neće pobijediti. Svakako iziđite na izbore.

Sada je tren, idemo zajedno.

Zoran Čapalija – Čaplja

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas