Connect with us

Hrvatska

U Karlovcu priređen doček Dejanu Lovrenu

Objavljeno

-

Foto: Hina

U utorak je u organizaciji Grada u Karlovcu priređen doček za hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena koji se sa Svjetskog prvenstva u Kataru vratio s brončanom medaljom i koji je podsjetio da je kao desetogodišnjak napravio prve nogometne korake u NK Karlovac.

U Školskoj sportskoj dvorani “Mladost” Lovrena je dočekala masa navijača kojima je poručio pokazujući medalju: “Ovo je sve za vas bilo!”

“Dojmovi se nisu još slegli. Uzbuđen sam. U meni je i dalje adrenalin od dočeka u Zagrebu, a pred mojim Karlovčanima me hvata nervoza. Tu se uvijek rado vratim jer me Karlovac primio širom otvorenih ruku, na čemu sam zahvalan. Imam puno prekrasnih prijatelja tu, a i tetka mi tu živi”, rekao je Lovren.

Zahvalio je na podršci, a zamoljen da prepriča neku anegdotu s kolegom iz reprezentacije Marcelom Brozovićem rekao je da mora paziti što priča o njemu.

“Još se nije otrijeznio – ja sam se tek danas”, našalio se Lovren.

Mladima koji treniraju nogomet u Karlovcu je poručio da “imaju vjeru u sebe i u Boga”. “Bez toga je teško uspjeti. Bit će trenutaka kada će vam biti najteže i kada će svi sumnjati u vas, a tada pokažite inat i sve će se isplatiti. Sve je moguće uz trud, rad i odricanja. Nema odustajanja”, rekao je.

Izrazio je nadu da će hrvatska nogometna reprezentacija osvojiti zlato na sljedećem svjetskom prvenstvu, te osjećaj da bi Hrvatska “napraviti velike stvari” zbog mlade generacije igrača. Ne krije da razmišlja o mirovini. (Hina)

Lovren odgovorio na prozivke: Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas