Connect with us

Humor

U novom spotu Zorana Begića aktualna Miss Mepas Mall-a Petra Dukić iz Tomislavgrada

Objavljeno

-

Novi glazbeni i video uradak pjesme „Ranjena“ u izvođenju Zorana Begića ugledao je svoju očekivanu Web premijeru na YouTube-u. Priča je to o strasti dvoje zaljubljenih u kojoj je ljubav iznova na kušnji no zbog svoje snage ostaje nedostižna.

Ovaj glazbeni video uradak sniman je u Posušju i u njegovoj okolici, a gosti na snimanju i u spotu bili su članovi grupe “Noćni let” i aktualna Miss Mepas Mall-a Petra Dukić iz Tomislavgrada. Ideju i režiju ovog spota potpisuje širokobriješka produkcijska kuća Kadar, film&video production, potpomognuta Mladenom Bešlićem, dugogodišnjim idejno-kreativnim suradnikom Zorana Begića.

Nakon uspješnog posljednjeg albuma na kojem su pjesme: “Među svojima”, “Haljina bijela”, “Ni jedna sjajna kao ti” i “Lito je na Ilindanu” kao i druge pjesme koje su odavno postale veliki hitovi, Zoran uveliko priprema i svoj novi CD koji se očekuje do kraja ove jeseni.

– Novim singlom i video spotom prije svega želim se zahvaliti svojoj publici za podršku koju su mi pružali svih ovih godina. Kvalitetno odsviran i snimljen aranžman te vrhunska produkcija, garantiraju da će se već ovog ljeta često vrtjeti na Radijskim i TV postajama.

Novi album privodimo kraju i već sad mogu reći da će biti pravo iznenađenje za publiku – rekao je Zoran.

ABCportal.info

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari