Connect with us

U pripremi “Hrvatski tjedan” u Frankfurtu koji će se održati od 31. svibnja do 05. lipnja na Hauptwache u središtu grada

Objavljeno

-

Hrvatski gospodarski savez iz Frankfurta i ove godine organizira Hrvatski tjedan u velegradu na Majni koji će se održati od 31. svibnja do 05. lipnja u središtu grada na Hauptwache.
 
I ove godine očekuje se mnoštvo naših ljudi i njemačkih gostiju, a neke od hrvatskih tvrtki najavile su i svoju prezentaciju na štandovima, a kulturna društva predstavit će se u sklopu raznolikom bogatog kulturnog programa.
 
U sklopu Hrvatskog kulturnog tjedna održat će se i prezentacija hrvatskog turizma koju će upriličiti Hrvatska turistička zajednica iz Frankfurta sa uspješnim direktorom Matom Radićem.
 
Tu su i dvojica neumornih organizatora sa svojim suradnicima Mario Šušak, direktor HGS i Mario Koturić, član uprave, te drugi hrvatski djelatnici među kojima i Hrvatski generalni konzulat iz Frankfurta na čelu sa gen. konzulom Josipom Špoljarićem.
 
Iz Hrvatskog gospodarskog saveza mole sve zainteresirane hrvatske djelatnike i njihove tvrke koje se žele predstaviti na Hrvatskom tjednu da se jave na adresu:  Irena Ivanković, E-Mail: [email protected]    Telefon +49 (0)69 36707943.
kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari