Pratite nas

Herceg Bosna

U Širokom Brijegu ”Gospodarski razgovori” njemačkih i domaćih gospodarstvenika

Objavljeno

na

U Širokom Brijegu, točnije u tvrtci FEAL, danas će s početkom u 17 sati biti održani ovogodišnji Gospodarski razgovori. Radi se o događaju kojeg organizira predstavništvo Njemačke gospodarske komore u BiH zajedno s Veleposlanstvom SR Njemačke u BiH, a u suradnji s tvrtkama ALBA i FEAL.

– Danas ćemo ugostiti 50-ak predstavnika njemačkih tvrtki koje rade u BiH, te brojne domaće gospodarstvenike. Cilj je jačati veze između njemačkog i bh. gospodarstva, dati priliku gospodarstvenicima da sklapaju nove poslove i izlaze na tržište Europske unije – rekli su nam organizatori ovoga događaja.

Osim brojnih gospodarstvenika, dolazak na Gospodarske razgovore najavili su predstavnici Njemačke razvojne banke KfW, njemačka veleposlanica u BiH NJ.E. Ulrike Maria Knotz, visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, član Bundestaga Josip Juratović, izaslanstvo hrvatske Vlade koje predvodi zamjenik ministra obrta i poduzetništva Dražen Prost, te brojni drugi.

– Nadamo se kako će ovaj događaj pomoći ostvarivanju novih suradnji njemačkih i bh. tvrtki. Njemačka je glavni trgovinski partner Bosne i Hercegovine, ali i najveći kupac proizvoda iz BiH. Ovakvi razgovori se vode na temu novih investicija, suradnji, projekata i nadamo se kako ćemo biti uspješni u našoj misiji. Prostora za proširenje postojeće suradnje svakako ima  – zaključili su organizatori događaja.

jabuka.tv

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari