Connect with us

U Širokom Brijegu predstavljen program malih grantova

Objavljeno

-

Centar za promociju civilnog društva (CPCD), uz financijsku podršku Veleposlanstva  Kraljevine Švedske, organizirao je danas u Širokom Brijegu informativnu sesiju o raspisanom javnom pozivu za programsku oblast ”Zagovaračke inicijative”.

Sesija je organizirana u sklopu programa malih grantova “Budi promjena!”.

Organizatori su istaknuli kako je program malih grantova (PMG) namijenjen aktiviranju građanskog sudjelovanja te uključenju pojedinaca i grupa u društvene promjene zajednica u kojima žive.

– Jedna od glavnih stvari unutar navedenog programa jeste dodjela sredstava, odnosno grantova lokalnim organizacijama koje implementiraju projekte u svojim lokalnim zajednicama. Da bismo na neki način proširili informaciju o javnim pozivima, mogućnostima i načinima apliciranja želimo da dođemo u što više lokalnih zajednica širom BiH – istaknula je menadžerica programa Dragana Grbić-Hasibović te dodala da su na današnju sesiju bile pozvane udruge iz zapadne Hercegovine.

– Pozvali smo udruge da dođu, da se informiraju o mogućnostima apliciranja, na koji način mogu da se prijave, tko se može prijaviti i kakvi se projekti mogu implementirati, a na sesiji su bili predstavljeni i neki od uspješnih, do sada financiranih projekata – kazala je Grbić-Hasibović.

Informativne sesije o raspisanom javnom pozivu za programsku oblast “Zagovaračke inicijative”, osim današnje, održane su u Sanskom Mostu i Bosanskoj Krupi. U narednom tjednu će biti organizirane u Bijeljini i Doboju.

Fena

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari