Connect with us

Pregled

U Svetoj Nedelji predstavljen projekt Zajedno za zlatnu dob

Objavljeno

on

1. svibnja ispred Gradske vijećnice Grada Sveta Nedelja predstavljen je EU projekt „Zajedno za zlatnu dob“. Nositelj projekta je Hrvački klub Metalac, a partneri na projektu su Grad Sveta Nedelja i Udruga Obnova.

Projektom Zajedno za zlatnu dob, više od 280 umirovljenika kroz 24 mjeseca provedbe, bit će uključeno u cijeli niz sportsko-rekreativnih i kulturnih aktivnosti, čime će se poboljšati kvaliteta njihova života. Aktivnosti projekta obuhvaćaju sportske radionice, radionice proze i poezije, radionice vrtlarenja, radionice o prehranite izlete.

U sklopu događaja, osim predstavljanja projekta održane su radionice o pravilnoj posturi tijela, prevenciji padova i kolektivna tjelovježba na kojoj su okupljeni umirovljenici, pod stručnim vodstvom profesora kineziologije mogli praktično isprobati znanje iz teorije, usvojeno na spomenutim radionicama.

Projekt je započeo u listopadu 2020, a traje do listopada 2022. godine.Ukupna vrijednost projekta i bespovratnih sredstava iznosi 1.899.593,67 HRK, od čega je iznos EU potpore 1.614.654,62 HRK, odnosno 85%.

Za više informacija o projektu i mogućnostima sudjelovanja posjetite web stranicu projekta.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari