Pratite nas

Komentar

U ZDRAV MOZAK: ‘Tihomir Orešković’ nazvao Vojislava Šešelja

Objavljeno

na

Premijer Tihomir Orešković ponovno se našao u emisiji Davora Jurkotića “U zdrav mozak”. Ovoga puta nazvao je Vojislava Šešelja kojega je prošli tjedan oslobodio Haaški sud. 

[ad id=”93788″]

Gdje si Šešelju, drago mi je da te čujem! Zapravo mi uopće nije drago – počeo je razgovor Jurkotić uime hrvatskog premijera, na što se Šešelj nasmijao.

Dođi u Hrvatsku da te uhitimo, ti si morao biti gore. Mi smo sada bili zajedno u Bruxellesu, Angela, onaj drugi i treći i četvrti. Mi smo zajedno došli do zaključka: lansiramo te na Mars, gore su svi, Adolf, Sadam, svi su gore, kužiš… – rekao mu je Orešković.

Šešelj je nakon toga završio razgovor i kazao mu kako neka “ide u Zagreb i pripremi svečani doček”.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Miro Bulj: Milorade šutio si u Bačkoj Palanci!

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Hina

Miro Bulj prokomentirao je gostovanje Milorada Pupovca u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” s naglaskom na njegov odgovor na pitanje zašto se nije odredio prema Vučićevom govoru u Baškoj Palanci, na što je odgovorio “Jeste li ikada mene čuli da sam ja rekao da je Hrvatska ustaška država?”

Milorade nismo to čuli od tebe, ali te nismo ni čuli kako reagiraš u Bačkoj Palanci. Nismo te vidjeli ni kako odlaziš s te tzv. komemoracije. Šutio si poslušnički, kao zaliven dok si stajao uz rame svoga vođe, Šešeljevog huškača, četnika Aleksandra Vučića. Šutio si i nisi otišao kad je usporedio Hitlerovu Njemačku s Hrvatskom u kojoj si baš ti Milorade na vlasti zajedno sa HNS-om i HDZ-om.

Šutio si Milorade!

 

Milorade, slažem se s tobom, vrijeme je da se konačno progovori o svemu

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Bruna Esih: Neće biti izbora, većina stabilna jer je nastala na interesu

Objavljeno

na

Objavio

Saborska zastupnica Bruna Esih u Šibeniku je izjavila da ne očekuje prijevremene parlamentarne izbore. Ipak, Neovisni za Hrvatsku, rekla je, u stalnoj su kampanji.

Stoga intenzivno organiziraju stranačka tijela na lokalnoj razini pa su imenovali i koordinatora za šibensko područje.

Esih se osvrnula i na Plenkovićeve izjave o tome da svoj mandat duguje HDZ-u. Bila sam na listi HDZ-a. Nisam zanijekala ni u jednom trenutku tu činjenicu. No bila sam na 11. mjestu te liste i isključivo preferencijalno ušla u Hrvatski sabor donijevši tada u 1. izbornoj jedinici Grada Zagreba peti mandat koji HDZ u Gradu Zagrebu nikada nije imao, izjavila je.

Dodala je kako je Plenkovićeva većina stabilna jer je, kako je rekla, nastala na temeljima čistog interesa.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari