Connect with us

Vijesti

U Osijeku ubijen odvjetnik Vlatko Vidaković

Objavljeno

-

Ubijen je odvjetnik Vlatko Vidaković, u osječkoj Radićevoj ulici, u samom središtu grada. Upucan je oko 7.30 sati, prenosi vecernji.hr.

Očevid je u tijeku, a za sada je poznata jedino informacija kako je ubijen od strane muškarca koji je ujutro došao u njegov ured.

[ad id=”40553″]

Vlatko Vidaković, široj je javnosti poznat kao sudac Gajski iz televizijskog serijala Sudnica. Ured mu se nalazi u blizini osječke tržnice, u Radićevoj ulici.

24 sata javljaju da je ubojica Vlatka Vidakovića navodno Viktor Tolj, kojega je upravo ubijeni odvjetnik branio u slučaju otmice Vjenceslava Arambašića i za koju je Tolj dobio samo dvije godine zatvora. Neslužbeno saznaju da se ubojica ubio u uredu.

Ubojstvo se dogodilo u ponedjeljak ujutro oko 8,30 sati.

Prema pisanju 24 sata, svjedoci tvrde da je vježbenica iz ureda u Radićevoj ulici uspjela pobjeći, ujedno i Vidakovićeva kćer, ali i da su za njom vrlo brzo istrčali i druge osobe, za kojima policija traga.

Uletjeli su u svoj automobil i velikom brzinom se odvezli u smjeru Ulice Republike Hrvatske. Za njima su u potjeru krenula i dva policijska vozila.

U očnoj optici koja se nalazi vrata do ureda kažu da nisu čuli prvi pucanj.

“Onda nam je uspaničeno uletjela vježbenica za koju uopće nismo znali da je odvjetnikova kći, uspaničeno vičući da joj pucaju u tatu i moleći nas da nazovemo policiju i Hitnu. Tada smo čuli još dva pucnja iz odvjetničkog ureda i gužvu koja je uslijedila bijegom ubojica” kažu u optici.

Ovo je drugo ubojstvo odvjetnika u Osijeku u samo dvije godine. Lujo Medvidović nasmrt je izboden nožem u svom uredu nedaleko od Vidakovićeva ureda početkom siječnja 2013. godine.

Njegov ubojica Roberto Rubić (45) je u srpnju 2013. nepravomoćno je osuđen na 40 godina zatvora.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari