Connect with us

Pregled

Ubojstvo franjevaca na Širokom Brijegu bio je Bleiburg prije Bleiburga

Published

on

ISTINA O KOMUNISTIČKOJ LIKVIDACIJI ŠIROKOBRIJEŠKIH FRANJEVACA!

Mladi povjesničar dr. Vladimir Šumanović argumentima ponizio bivšeg predsjednika: “Josipović je lažne teze o fratrima sa Širokog Brijega kao ‘legitimnom vojnom cilju’ preuzeo od Tita!”

Ubojstvo franjevaca na Širokom Brijegu bio je Bleiburg prije Bleiburga – izjavio je u Bujici na Z1 dr. Vladimir Šumanović, povjesničar s Hrvatskih studija i dodao: – I akteri su bili isti; oba zločina po izravnom Titovom nalogu, počinila je 11. dalmatinska brigada jugokomunističke vojske pod zapovjedanjem Ivana Guve!

Sramotnu Josipovićevu izjavu o fratrima kao ‘legitimnom vojnom cilju’ za Bujicu je komentirao i fra Mario Knezović iz Širokog Brijega.

Kao što u slučaju Ante i Ive Josipovića vrijedi izreka “kakav otac takav sin”, isto bi se moglo reći i za Miroslava i Vladimira Šumanovića – rekao je na kraju senzacionalne emisije voditelj, aludirajući na to da je otac mladog povjesničara koji je oduševio premijernim TV nastupom – Miroslav Šumanović, ugledni sudac Ustavnog suda koji se proslavio izdvojenim mišljenjima u slučaju Šimunić i ZDS, protivljenjem pobačaju, ali i mnogima drugima…

 

Sesardić odgovorio Josipoviću: Ljudi kao Josipović su izgubljen slučaj

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari