Connect with us

BiH

Ubrzan proces islamizacije Europe

Objavljeno

-

Političke stranke Zelenih utočište muslimanskih doseljenika

Da su islamski emigranti koji preplavljuju pokorenu Europu opasan plan radikalnih islamskih zemalja znalo se to i dosad, ali nitko u Europi ne smije to javno i reći njemačkoj kancelarki Angeli Merkel, koja prihvatom emigranata skuplja oko 700 tisuća glasova muslimana koji žive u Njemačkoj i imaju pravo glasa.

[ad id=”93788″]

Moćnoj, najmoćnijoj ženi u svijetu ne smije se ukazati na veliku opasnost u budućnosti od ove nekontrolirane bujice islamista, koji već danas mijenjaju vjersku i kulturnu sliku Starog Kontinenta. Ne smije joj se reći ni onda kada to priznaje najradikalnija islamska zemlja, ona koja i u najvećoj mjeri financira tu milijunsku rijeku emigranata, najveći financijaš islamskog terorizma u svijetu, Saudijska Arabija. Ta zemlja izvoznik vjerskog islamskog terorizma vrlo je aktivna u gradnji muslimanskih vjerskih objekata po Bosni i Hercegovini, gdje se u mnogima od njih pripremaju budući teroristi. Da je samo mali dio uloženog novca u gradnju vjerskih islamskih objekata u Bosni i Hercegovini Saudijska Arabija uložila u gradnju novih tvornica i otvaranje novih radnih mjesta, tisuće ljudi našli bi posao, koji se u Bosni i Hercegovini dobiva teže negoli dobitak na lutriji. Dakako, ta silna saudijskoarabijska upletenost u multireligioznoj beha zajednici ne bi bila moguća da nemaju potporu od bošnjačkog političkog i vjerskog vodstva, napose od bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića, koje je u najvećoj mjeri i zaslužno za deeuropeiziranje i islamiziranje Bosne i Hercegovine.

Iako bi mogla puno učiniti i za zbrinjavanje emigranata, bilo na slobodnim teritorijima zemalja iz kojih izlaze, bilo kod sebe ili u  bližem susjedstvu, Saudijska Arabija to ne želi budući da ona ima sasvim jedan drugi, vrlo opasni plan s tim mladim ljudima. Planira migrantima osvojiti, a zatim i islamizirati Europu. Izmijeniti joj njen tisućljeće stari kršćanski identitet. Zbog toga, zapravo u ime toga, na pitanje jednog novinara zašto njegova zemlja ne prihvaća muslimanske izbjeglice iz susjedstva, saudijski dužnosnik odgovara: „dovoljna je pomoć ta što je Saudijska Arabija spremna financirati i izgraditi 300 džamija u Njemačkoj“. Eto odgovora tko stoji iza tih vjerskih emigranata, tko ih financira i s kojim ciljem.

To više Saudijska Arabija i ne skriva, budući da se već sada osjeća pobjednikom s ovom milijunskom brojkom mladih ratnika. No i dalje će Njemačka kao zagovornica i surealizator tog opasnog plana, šutjeti na te prijetnje ubojstva njemačkog a zatim i europskog identiteta. Proces islamizacije Europe nije, ipak, započeo emigrantskom okupacijom, on je daleko prije toga, u vremenu kada je Stara Dama počela uvoziti Turke kao radnu snagu. Turci su začetnici tog procesa koji traje. Njihovo odbijanje prihvaćanja zakona, kulture i pravila ponašanja u životu zemlje domaćina, kamen je temeljac islamiziranja Starog Kontinenta. S vremenom su u gradovima Njemačke izgrađene muslimanske četvrti u koje Nijemci ne smiju zalaziti i u kojima ne važe njemački zakoni ponašanja i življenja. Na tim njemačkim prostorima ubrzano je rastao muslimanski obićaj života i islamska kultura. Nakon osvajanja tih dijelova i islamiziranja istih, išlo se dalje u izmjenu vjerske i kulturne slike Njemačke. Ta muslimanska metoda stvaranja države u državi prenesena je i u Bosnu i Hercegovinu, u kojoj danas slobodno egzistiraju dva islamsko-vehabijska entiteta u kojima ne važe beha zakoni i u kojima je zabranjen svaki prilaz drugima i drukčijima. A to je dovoljno da su od strane bošnjačkog političkog i vjerskog vodstva postali zaštićeni centri u kojima se novače i obučavaju džihad ratnici, vjerski islamski teroristi kakvi su pred Božić 2015. pohvaćani po beha gradovima i vjerskim muslimanskim objektima koje grade islamske zemlje. Iste one koje najavljuju i gradnju 300 džamija u Njemačkoj.

A zašto se te džamije grade, vidljivo je po ovima izgrađenim u Bosni i Hercegovinu u kojima se pripremaju islamski teroristi, i ratnici isilovci. Ta metoda mirnodopskog osvajanja Europe prenesena je u sve druge europske zemlje u koje su došli Turci kao radnici, uvijek gladnom materijalističko potrošačko hedonističkom Zapadu. Ta dobro isplanirana i uveliko realizirana metoda danas dobiva potporu i od emigranata, koji bez ikakvih kontrola ulaze u zemlje Europske unije. Ubrzano se grade džamije, što obećava još više ubrzati i Saudijska Arabija. Mnogi muslimani se aktiviraju kroz političke stranke zelenih, što im je samo smokvin list za pokrivanje opasnih planova i ciljeva. Uspijevaju kroz te partije izmijeniti mnoge kršćanske običaje, što se gradili i izgradili kroz dugu europsku prošlost. Danas izmjenjuju i stari naziv Božićnih večera što ih poslodavci u Europi organizirali za svoje djelatnike uoči Božića. Naprosto je danas zabranjeno, argumentima da to vrijeđa vjerske osjećaje muslimana u Europi, i tu večeru zvati božićna, te je nazivaju poslovnom ili prazničnom. Čak se u nekim kršćanskim zemljama ne smije zvati ni blagdanska. U školama je skinut križ sa zidova jer vrijeđaju osjećaje muslimanske djece koja ih pohađaju. Iz švicarskih vojnih kamiona uklonjen je bijeli križ, što je stoljećima bio obješen na sredini kabine i sjajio na suncu kazujući kršćanski identitet najbogatije i najuređenije europske zemlje.

Proces islamizacije Europe ubrzala je i globalizacija, kao nova svjetska ideologija deidentificiranja, denacionaliziranja, i dekristijaniziranja suvremenog europskog čovjeka. Globalizacija je nametnuti proces kojim se ruši stari temelj Europe, što ima za posljedicu to da je jedini svjetski kontinent gdje je legalizirana eutanazija, homoseksualnost, lezbijstvo. Sve te nametnute „globalne“ vrjednote sudionice su u procesu islamiziranja Starog Kontinenta. Europu čeka budućnost kakva je sadašnjost Bosne i Hercegovine.

Vinko Đotlo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari