Pratite nas

BiH

Ubrzan proces islamizacije Europe

Objavljeno

na

Političke stranke Zelenih utočište muslimanskih doseljenika

Da su islamski emigranti koji preplavljuju pokorenu Europu opasan plan radikalnih islamskih zemalja znalo se to i dosad, ali nitko u Europi ne smije to javno i reći njemačkoj kancelarki Angeli Merkel, koja prihvatom emigranata skuplja oko 700 tisuća glasova muslimana koji žive u Njemačkoj i imaju pravo glasa.

[ad id=”93788″]

Moćnoj, najmoćnijoj ženi u svijetu ne smije se ukazati na veliku opasnost u budućnosti od ove nekontrolirane bujice islamista, koji već danas mijenjaju vjersku i kulturnu sliku Starog Kontinenta. Ne smije joj se reći ni onda kada to priznaje najradikalnija islamska zemlja, ona koja i u najvećoj mjeri financira tu milijunsku rijeku emigranata, najveći financijaš islamskog terorizma u svijetu, Saudijska Arabija. Ta zemlja izvoznik vjerskog islamskog terorizma vrlo je aktivna u gradnji muslimanskih vjerskih objekata po Bosni i Hercegovini, gdje se u mnogima od njih pripremaju budući teroristi. Da je samo mali dio uloženog novca u gradnju vjerskih islamskih objekata u Bosni i Hercegovini Saudijska Arabija uložila u gradnju novih tvornica i otvaranje novih radnih mjesta, tisuće ljudi našli bi posao, koji se u Bosni i Hercegovini dobiva teže negoli dobitak na lutriji. Dakako, ta silna saudijskoarabijska upletenost u multireligioznoj beha zajednici ne bi bila moguća da nemaju potporu od bošnjačkog političkog i vjerskog vodstva, napose od bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića, koje je u najvećoj mjeri i zaslužno za deeuropeiziranje i islamiziranje Bosne i Hercegovine.

Iako bi mogla puno učiniti i za zbrinjavanje emigranata, bilo na slobodnim teritorijima zemalja iz kojih izlaze, bilo kod sebe ili u  bližem susjedstvu, Saudijska Arabija to ne želi budući da ona ima sasvim jedan drugi, vrlo opasni plan s tim mladim ljudima. Planira migrantima osvojiti, a zatim i islamizirati Europu. Izmijeniti joj njen tisućljeće stari kršćanski identitet. Zbog toga, zapravo u ime toga, na pitanje jednog novinara zašto njegova zemlja ne prihvaća muslimanske izbjeglice iz susjedstva, saudijski dužnosnik odgovara: „dovoljna je pomoć ta što je Saudijska Arabija spremna financirati i izgraditi 300 džamija u Njemačkoj“. Eto odgovora tko stoji iza tih vjerskih emigranata, tko ih financira i s kojim ciljem.

To više Saudijska Arabija i ne skriva, budući da se već sada osjeća pobjednikom s ovom milijunskom brojkom mladih ratnika. No i dalje će Njemačka kao zagovornica i surealizator tog opasnog plana, šutjeti na te prijetnje ubojstva njemačkog a zatim i europskog identiteta. Proces islamizacije Europe nije, ipak, započeo emigrantskom okupacijom, on je daleko prije toga, u vremenu kada je Stara Dama počela uvoziti Turke kao radnu snagu. Turci su začetnici tog procesa koji traje. Njihovo odbijanje prihvaćanja zakona, kulture i pravila ponašanja u životu zemlje domaćina, kamen je temeljac islamiziranja Starog Kontinenta. S vremenom su u gradovima Njemačke izgrađene muslimanske četvrti u koje Nijemci ne smiju zalaziti i u kojima ne važe njemački zakoni ponašanja i življenja. Na tim njemačkim prostorima ubrzano je rastao muslimanski obićaj života i islamska kultura. Nakon osvajanja tih dijelova i islamiziranja istih, išlo se dalje u izmjenu vjerske i kulturne slike Njemačke. Ta muslimanska metoda stvaranja države u državi prenesena je i u Bosnu i Hercegovinu, u kojoj danas slobodno egzistiraju dva islamsko-vehabijska entiteta u kojima ne važe beha zakoni i u kojima je zabranjen svaki prilaz drugima i drukčijima. A to je dovoljno da su od strane bošnjačkog političkog i vjerskog vodstva postali zaštićeni centri u kojima se novače i obučavaju džihad ratnici, vjerski islamski teroristi kakvi su pred Božić 2015. pohvaćani po beha gradovima i vjerskim muslimanskim objektima koje grade islamske zemlje. Iste one koje najavljuju i gradnju 300 džamija u Njemačkoj.

A zašto se te džamije grade, vidljivo je po ovima izgrađenim u Bosni i Hercegovinu u kojima se pripremaju islamski teroristi, i ratnici isilovci. Ta metoda mirnodopskog osvajanja Europe prenesena je u sve druge europske zemlje u koje su došli Turci kao radnici, uvijek gladnom materijalističko potrošačko hedonističkom Zapadu. Ta dobro isplanirana i uveliko realizirana metoda danas dobiva potporu i od emigranata, koji bez ikakvih kontrola ulaze u zemlje Europske unije. Ubrzano se grade džamije, što obećava još više ubrzati i Saudijska Arabija. Mnogi muslimani se aktiviraju kroz političke stranke zelenih, što im je samo smokvin list za pokrivanje opasnih planova i ciljeva. Uspijevaju kroz te partije izmijeniti mnoge kršćanske običaje, što se gradili i izgradili kroz dugu europsku prošlost. Danas izmjenjuju i stari naziv Božićnih večera što ih poslodavci u Europi organizirali za svoje djelatnike uoči Božića. Naprosto je danas zabranjeno, argumentima da to vrijeđa vjerske osjećaje muslimana u Europi, i tu večeru zvati božićna, te je nazivaju poslovnom ili prazničnom. Čak se u nekim kršćanskim zemljama ne smije zvati ni blagdanska. U školama je skinut križ sa zidova jer vrijeđaju osjećaje muslimanske djece koja ih pohađaju. Iz švicarskih vojnih kamiona uklonjen je bijeli križ, što je stoljećima bio obješen na sredini kabine i sjajio na suncu kazujući kršćanski identitet najbogatije i najuređenije europske zemlje.

Proces islamizacije Europe ubrzala je i globalizacija, kao nova svjetska ideologija deidentificiranja, denacionaliziranja, i dekristijaniziranja suvremenog europskog čovjeka. Globalizacija je nametnuti proces kojim se ruši stari temelj Europe, što ima za posljedicu to da je jedini svjetski kontinent gdje je legalizirana eutanazija, homoseksualnost, lezbijstvo. Sve te nametnute „globalne“ vrjednote sudionice su u procesu islamiziranja Starog Kontinenta. Europu čeka budućnost kakva je sadašnjost Bosne i Hercegovine.

Vinko Đotlo

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

BiH

Bariša Čolak: Nije moguće da se u Salakovac smješte pripadnici ISIL-a

Objavljeno

na

Objavio

Ne stišava se bura zbog nedavne najave ministrice za ljudska prava i izbjeglice BiH Semihe Borovac da će Izbjegličko-prihvatni centar Salakovac kod Mostara najvjerojatnije biti korišten za prihvat obitelji boraca ISIL-a iz Sirije koje se vrate u BiH.

Nakon što su hrvatski zastupnici u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije zatražili zaštitu stanovništva Hercegovine i reakciju pravosudnih institucija u BiH, ali i međunarodnih institucija povodom te najave, Dnevni avaz saznaje i da će hrvatski izaslanici u državnom Domu naroda izraziti protivljenje tome.

Bariša Čolak, izaslanik iz Kluba hrvatskog naroda, za Avaz kaže da nema informaciju da je ova tema stigla pred Dom naroda.

No, pojašnjava da, sve i ako bi netko ozbiljno razmišljao o smještaju povratnika sa sirijskih ratišta, bilo da su to borci ili njihove oitelji u Salakovcu, za takvo nešto nema mogućnosti.

– Zakon jasno kaže da u azilantske ili prihvatne centre mogu biti smješteni samo strani, a nikako bh. državljani. Prema tome, ako bi i došlo do nekog masovnijeg povratka bh. državljana sa sirijskog ratišta, oni prvo moraju proći procedure. Ako se utvrdi da su bili na stranim ratištima, zna se da podliježu odredbama Kaznenog zakona, koji odlazak na ratišta u svijetu ili pomaganje za odlazak tretira kao kazneno djelo – ističe Čolak.

Inače, do sada su svi oni koji su bili na sirijskom ratištu, a vratili su se u BiH, kazneno gonjeni i osuđeni na zatvorske kazne. Posljednji koji je vraćen iz Sirije je Ibro Ćufurović i također je u pritvoru.

Čolak ističe da se pri davanju izjava o osjetljivim temama poput ove mora voditi računa. Prije svega, ističe on, kako ne bi dolazilo do bespotrebnog uznemiravanja javnosti, jer, kako kaže, „u ovom slučaju je jasno da nema mogućnosti da državljani BiH budu smješteni u azilantski centar u svojoj zemlji“.

 

MUP HNŽ: Smještanje obitelji ISIL-ovaca u Mostar moglo bi izazvati katastrofalne posljedice

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

BiH

Uskoplje: Obilježena 27. obljetnica brigade dr. Ante Starčević

Objavljeno

na

Objavio

U nedjelju, 21. srpnja u Uskoplju je obilježena 27. obljetnica brigade dr. Ante Strarčević.

Obilježavanje obljetnice počelo je služenjem svete mise za sve poginule hrvatske branitelje u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Uskoplju, te opijelom i polaganjem vijenaca na središnjem spomen-obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Uskoplju.

Vijence su položili koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja općine Uskoplje, Prozor-Rama, Tomislavgrad, ŽSB, Udruga 5. Gardijske brigade Sokolovi, Udruga pukovnije Ante Bruno Bušić ŽSB, izaslanstvo OO HDZ-a BiH Uskoplje te Oružane snage BiH.

Nazočnima se prigodno obratio brigadir Zoran Duspara a čestitke povodom 26. obljetnice brigade dr. Ante Strarčević uputili su predsjednik FBiH Marinko Čavara i brigadir HVO-a Zrinko Tokić, ratni zapovjednik brigade dr. Ante Starčević.

Brigada dr. Ante Starčević je unatoč svim teškoćama branila i obranila Uskoplje i hrvatski narod u Uskoplju. U svojim bojnim djelovanjima poštovala je načela ratovanja, pokazala izuzetno visok moral i korektan odnos prema zarobljenim vojnicima Armije BiH i civilnom pučanstvu.

Kroz brigadu prošlo je 1834 vojnika, od toga je 129 poginulih i 406 lakše ili teže ranjenih. Nakon polaganja vijenaca dodijeljene su prigodne nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola iz Uskoplja.

Prigodno druženje za sve pripadnike postrojbi koje su djelovale u sklopu brigade dr. Ante Starčević i za sve nazočne upriličeno je u dvorištu Osnovne škole „Uskoplje“.

 

Obilježena obljetnica stradanja hrvatskih branitelja na Pomenu kod Doljana

 

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari