Connect with us

Gluposti

Učeni Krešo na pogrešnom je mjestu napisao slovo ‘U’

Objavljeno

-

Beljak nije čitao jer se bavio ‘autobravarijom’

Osim što obožava bravara Tita, Krešo Beljak je jako obrazovan čovjek. Jedinstvo tih kakvoća zacijelo mu je pomoglo u “autobravarskoj” fazi karijere. Zahvalnost za tu pomoć izrazio je na osobit način, sa svojih visokih razina spustio se na razinu svoga bravarskog idola i njegove učenosti.
Pa je tako, uključivši se u svađu na ljevici, ukorio Gordana Marasa iz SDP-a koji se na društvenim mrežama dohvatio Anke Mrak Taritaš jer je izjavila da je SDP “propustio šansu”, te je na kraju ukora napisao: “Doubus litigantibus, tertius gaudet”, misleći da to znači: “Dok se dvojica svađaju, treći se veseli”. Ali to ne znači ništa, jer “doubus” u latinskom ne postoji, postoji “duobus”.
Učeni Krešo na pogrešnom je mjestu napisao slovo “u”, možda i zato što ga inače često vidi tamo gdje ga nema. Lani je Beljak u povodu jednog mojeg udvaranja zločincu Titu na Twitteru napisao: “Da nije bilo Tita i Jugoslavije, Ivkošić bi bio osuđen na čuvanje ovaca negdje u planini.”
Čuvao sam ja ovce u planini, ali dok se čuvaju ovce, može se i čitati knjiga, na primjer, “Elementa latina”, a teže je zamisliti da se to može dok si zauzet “autobravarijom”, komentirao je Milan Ivkošić/vecernji.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas