Pratite nas

Komentar

UCIJENJENI “NOVINAR” BABIĆ KLEČI PRED MILANOVIĆEM DA GA NE STRPA U ZATVOR!

Objavljeno

na

babic-matijaZbog utaje poreza i pronevjere gotovo 3 milijuna kuna, šef Indexa (YUdeksa) Matija Babić trebao je završiti u zatvoru, ali mu je Milanović preko “neovisnog” pravosuđa isposlovao nagodbu

Navodno: prijeti mu od godine do 12 godina!

Bujica je opet imala točne informacije. Zbog utaje poreza i pronevjere gotovo 3 milijuna kuna, šef Indexa (YUdeksa) Matija Babić trebao je završiti u zatvoru, ali mu je Milanović preko “neovisnog” pravosuđa isposlovao nagodbu, na kojoj se upravo radi! O tome smo prvi izvijestili u Bujici još prije desetak dana, zbog čega nas je onda Milanovićeva pudlica i napala.

Eto, sad je valjda jasno tko napada Thompsona, Klemma, Glogoškog, Bujicu, Domovinski rat…

Kako to da za mnogo manje iznose drugi idu u Remetinec, a Babić još i dijeli lekcije cijeloj naciji?! Zar on ne utječe na svjedoke?! Sad vidim i zašto je napadao Linića – po nalogu Milanovića i Ostoje Rankovića i zato što je ukazao na njegov porezni kriminal. Pa normalno – ako ne voliš državu, ne plačaš ni porez! I još k tome glumiš “moralnu vertikalu”. Majmuna ne glumiš, jer majmun i jesi.

Sad vidimo tko su “kritičari” desnice – Butković, Babić i ostale “poštenjačine”…

PITANJE ZA DORH: Kako to da je Miro Laco bio u Remetincu mjesec dana zbog 15.000 kuna, a Matija Babić nije zbog 3 milijuna?!

P.S. Novinari Indexa (YUdeksa) mole za svoje plaće, koje nisu dobili 5 mjeseci… Gore nego u Kamenskom, napisao je Bujanec na svom facebook profilu.

[ad id=”40551″]

Velimir Bujanec

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

VUKOVAR, PROVJERA NAŠE LJUDSKOSTI

Objavljeno

na

Objavio

Mjesec je studeni, unatoč svome imenu, mjesec lijepih i nostalgičnih iskustava. Tako je sve dok pred nas ne izroni, dok nas ne zaskoči datum 18. studenog. On nas odmah odnese u taj datum 1991. On se ne može zvati danom.

To je drama, sinonim stradanja, sinonim pomračenja ljudske vrste. Tog dana postaje istinito ime ovog mjeseca. Postaje hladno, postaje studeno u našim dušama. Jer Vukovar je živi grad i živa stvarnost spremljena u povijest i naše sjećanje. Kad kažemo spremljena, ne smije značiti odložena stvarnost! Povijest je Vukovara postala povijest rođenja moderne i samostalne Hrvatske ali i povijest svakoga od nas.

Vukovar neprekidno mora osnaživati političku, simboličku i egzaktnu snagu i vrijednost za Hrvatsku i ukupnu javnost… Vukovaru moramo osigurati memorijsko mjesto i svetište koje traži njegova snaga i tragovi ubrazdani na licu tisućljeća. Postati grad pomirenja, grad prijatelj sviju…

Provjera ljudskosti i sposobnosti našeg življenja i opstajanja. Možemo mi, i moramo to htjeti i znati graditi …

Za Vukovar nam trebaju mirni, autentični, utemeljeni, svjesni i odlučni potezi. Da kandidatura grada Vukovara za neprolaznu povijest bude potvrđena zrelošću naše generacije koja će znati iskustva prošlosti ugraditi u svoju budućnost… napisao je Goran Marić na facebooku povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara.

 

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

VIDEO – Knezović: Zaoštravanje odnosa BiH i Srbije je samo populizam i medijska pompa!

Objavljeno

na

Objavio

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović odbacio je danas tvrdnje kako njegova izjava da bi bio spreman na rat ukoliko bi se Republika Srpska pokušala odcijepiti od Bosne i Hercegovine predstavlja prijetnju, nego je rekao kako je to logičan odgovor na pokušaje podjele koju zagovaraju srpski čelnici u BiH.

“Nije prijetnja kazati da ćete braniti svoju zemlju, prijetnja je kad kažete da ćete rasturiti vlastitu zemlju”, rekao je Izetbegović u Mostaru u izjavi za medije.

Izetbegović: Izjava da smo spremni na rat ne predstavlja prijetnju

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari