UEFA nije popustila: Široki – Udinese ipak u Zenici

2

Loša vijest stigla je iz Nyona u Široki Brijeg; utakmica 3. pretkola Široki Brijeg – Udinese na žalost svih Širokobriježana i Hercegovaca odigrat će se na stadionu Bilino polje u Zenici, 1. kolovoza.

Nogometna organizacija UEFA izgleda nije prihvatila izvješće nizozemskog delegata Gijs de Jonga koji je pregledao stadion Pecara prije utakmice Široki – Irtysh. Iako je NK Široki Brijeg uradio sve da bi zadovoljio minimalne uvjete i trenutno, ali neslužbeno, ima uvjete da igra utakmice 3. pretkola, UEFA ni nakon dvije godine nije poslala inspekciju i tko zna kada će…

Komisija za sigurnost je odobrila da se utakmica igra na Pecari i iz sigurnosnih je bolje da se igra u Širokom Brijegu nego u Zenici, ali posljednju riječ imala je Natjecateljska komisija UEFA-e koja je odbila prijedlog te ostala pri svom stavu da se utakmica igra na stadionu Bilino polje u Zenici ponajviše zbog kratkog vremenskog perioda u kojem je poslan dopis UEFA-i za promjenu stadiona. Ove informacije potvrdio je za portal Jabuka.tv, glavni tajnik NK Široki Brijeg, Dragan Soldo.

Hercegovina.info

 

facebook komentari

  • Duh ( bez sjekire )

    Nešto mi govori da će u Zenici gostujući navijači ustvari biti domaći navijači :))

  • kvot

    Igrajte u Splitu,
    boli vas nakarada……. :)))