Connect with us

Događaji

UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske

Published

on

Europska nogometna asocijacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), nakon što je navijač hrvatske reprezentacije umakao osiguranju na “Parku prinčeva” u nedjelju i utrčao na teren kako bi slavio vodeći gol sa igračima u susretu Europskog prvenstva protiv Turske, prenosi Agencija Anadolija.

[ad id=”93788″]

Iz UEFA-e su priopćili da je disciplinski postupak protiv Hrvatske otvoren zbog nedopuštenog ulaska navijača na teren. Konačnu odluku će Disciplinsko povjerenstvo donijeti 21. srpnja.

Nakon što je Luka Modrić u 41. minutu postigao gol, navijač “vatrenih” je utrčao na igralište. Iako je osiguranje relativno brzo reagiralo on je neometano došao do Modrića i ostalih igrača, a nakon kratkog slavlja odstranjen je sa terena.

UEFA je odlučila pokrenuti disciplinski postupak i protiv Ruskog nogometnog saveza zbog sukoba na ulicama Marseillea i stadionu Velodrome, rasističkog ponašanja i korištenja pirotehnike ruskih navijača,

Disciplinsko povjerenstvo Europske krovne kuće nogometa objavilo je da će do utorka, prije sljedeće utakmice reprezentacije Rusije na Europskom prvenstvu protiv Slovačke u Lilleu, donijeti i obznaniti svoju odluku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari