Connect with us

Naši u svijetu

UHS München: Sjećanje na pad grada Vukovara u Münchenu

Objavljeno

on

Udruga hrvatskih studenata München e.V. (UHS) i ove godine organizira mimohod u znak sjećanja na vukovarsku tragediju. Ovim vas putem obavještavamo i pozivamo da nam se pridružite u nedjelju 18.11. kako bismo zajedno odali počast žrtvama grada Vukovara i hrvatskog Domovinskog rata.

Mimohod započinje na Geschwister-Scholl-Platzu i završava na Odeonsplatzu. Prije početka mimohoda studenti će djeliti svijeće “svjetlo za Vukovar” i prikupljati donacije koje će biti namjenjene malim Vukovarcima, djeci s poteškoćama u razvoju.

Cjelokupni program započinje svetom misom u nedjelju 18.11.2018. g. u 16:00 sati u crkvi sv. Pavla na Theresienwiese (St-Pauls-Platz 11, 80336 München). Nakon svete mise idemo prema Geschwister-Scholl-Platzu odakle će u 17:45 sati, pod geslom “Nikad više suza, Europa čuva svoj mir!”, kolona sjećanja krenuti prema Odeonsplatzu, gdje će nakon mimohoda uslijediti raznolik i prigodan program.

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže i svojim sudjelovanjem podrže studentski mimohod, te se zajedno u molitvi, miru i ljubavi sjetimo heroja koji su dali svoj život u obrani svoga grada Vukovara i naše domovine Hrvatske, za slobodu našu i slobodu budućih generacija.

Udruga hrvatskih studenata (UHS) München

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari