Connect with us

Komentar

Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar

Objavljeno

-

Zanimljiv komentar objavio je Mario Maks Slaviček, kojega prenosimo u cijelosti bez uredničke intervencije:

Niti jedan od uhićenih zbog malverzacija teških milijarde u brodogradilištima nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je deničar ili Ustaša već partijski kadar, no o tome nitko niti zuc, ni Jutarnji, ni Večernji, ni Index, Ni 24 časa, ni “Slobodna” Dalmacija, ni Novi List, Ni Kurir, Ni Srpske Novosti nit portali ni društveni komentatori niti Jergović, niti Pusićka, Mesić, Kosorina, Jakovina, niti Tvrtko Tomić, niti ostali dežurni sa tzv. Antife”pa neće valjda protiv svojih štogod kazat, njihovima se omaklo, događa se kad se rade veliki poslovi za koji dan će  se pisati, piše Mario Maks Slaviček

Toliko o Medijima, i ostalim “društvenim” kroničarima, moderatorima, komentatorima i posvudušama…. A da je koji sa kamena, Hrecegovac ili da je bio Hrvatski branitelj il mu ćaća bio Domobran nedaj Bože Ustaša, da je pohodio na Bleiburg, da je koji od uhićenka sa takvim pedigreom, njega bi imenom, prezimenom i OIB-om bi se opisalo, komentiralo karikalo, prosuđivalo, dodavalo i osuđivalo… Neš ti licemjera….

Ne spominju sada petog, šestog sedom i inog ortaka. Za njih će na kraju presuda od kolega im i drugova iz krivosuđa biti ovakova: ”Jesu ćapali su, al su ćapali po zakonu. Pare nisu više problem, para nema…”

Oni se ne prozivaju za nemoral, oni nemaju moralne odgovornosti, o njihovim se vilama, kulama, voznom parku, jahtama i kumovima kojima su namještali poslove ne piše kao što bi se sricalo u naslovima i nad naslovima od cijele plejade vrlih “pera” hrvatskog novinarstva… Jerbo to je za partiju i drugove normalno, pa šta ima veze to je društvena, državna firma kad si u njojzi tako se to radi, samo šteta što ih ufatiše.

Sad “profesionalni” mediji pišu i daju samo “profesionalne izjave” šture napise, mlake osvrte i analize i to samo jedan dan.. Ne mjesecima i godinama kao kad bi to bio slučaj sa lopovima koji nisu iz njihova legla, stranke i njihova svjetonazora…Zanimljivo, nije li?

Mario Maks Slaviček

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari