Connect with us

Komentar

Umivena komunistička ljevica vladat će i dalje Hrvatskom

Objavljeno

-

Knjiga je zatvorena, trgovina je gotova. Prije nekoliko dana napisao sam da će vladari Hrvatske žrtvovati kralja i Milanovića prisiliti na odstupanje, i u crvenoj koverti servirati ime „opranog“ mentalnog komuniste koji će pametnije od Milanovića zaštititi interese moćnika i učiniti sve kako bi spasio svoju i njihovu budućnost.

[ad id=”68099″]

Ono što je malo tko vjerovao upravo se događa. Bahati i prepotentni „crveni razarač“ Hrvatske učinio je isto što je učinio i ucijenjeni Sanader koji je kmerima služio kao udarni malj za razbijanje HDZ-a i svega što miriše na hrvatsko. Pitanje je dobre volje „vladara Hrvatske“ hoće li Milanovića nagovoriti na bijeg iz Hrvatske, hoće li ga netko uhititi u Austriji kao Sanadera i hoće li na koncu završiti u Remetincu.

Bojim se, to se ne će dogoditi, jer Milanović, unatoč svim štetama koje je nanio „vladarima Hrvatske“ „lex Perkovićem“ ipak je njihovo poslušno ideološko dijete. Dužni su mu, to je interaktivna ucjena, dužni su mu, jer je uporno radio na razbijanju svega hrvatskog usmjeravajući hrvatski brod prema beogradskom pašaluku, dužni su mu, jer spasio ih je od lustracije i osvjetljavanja svih zločina i otkrivanja pljačke stoljeća neviđenih razmjera.

Nevjerojatno je s kolikim je divljenjem Božo Petrov gledao Milanovića dok su davali zajedničku izjavu, a još je nevjerojatnije da tu njegovu fascinaciju Milanovićem do sada nitko nije primjetio. I nema tu tajne kako je mislio gospodin Dujmović, nema tajne tko je i zašto izabrao novog mandatara, tko je i zašto natjerao bahatog Milanovića da odstupi. Nema tajne ni kako će se dalje razvijati stvari.

Ovo su bili izbori za budućnost Hrvatske, ovo su bili izbori za propast mentalnokomunističke diktature. Ovo su bili izbori, ne za jedan četverogodišnji mandat, ovo su bili izbori za dugoročan nastavak vladanja regionalista. Hrvatska će po zakonu velikih brojeva laganim koracima krenuti na bolje, mediji i lažni statističari bombardirat će nas lažnim brojkama i lažnim optimizmom, poljuljani centri jugoslavenske moći još više će ojačati poučeni iskustvom da su bili na rubu poraza i u tom ludilu osigurat će si još jedan mandat nakon ovoga. Predsjednici Republike potpuno će svezati ruke, smanjit će joj mogućnosti djelovanja na minimum, Mesiću ne će ukinuti ured, a progoni branitelja nastavit će de još većom žestinom.

Fascinirani Božo Petrov, potpuno podkapacitiran lokalni političar, poslušno će izvršavati zapovijedi „vladara Hrvatske“, bio on premijer ili predsjednik Sabora. Jedino je nepoznanica kako će sada skupiti dvotrećinsku većinu za nezaobilazne ustavne promjene bez kojih se ne može provesti ni jedna reforma koju on smatra ključnom. Petrov naivno vjeruje kako on osobno može biti neki korektiv mentalnim komunistima unutar njihove većine. Takav se još nije rodio, a ako i je brzo je vrlo brzo uklonjen najperfidnijim metodama. Naravno, za sve će optuživati Domoljubnu koaliciju, relativnog pobjednika ovih izbora i na kraju će HDZ biti kriv za navodnu destrukciju navodnih, možebitnih reformi.

Ma kakve reforme, kakva dvotrećinska većina, to je bila podvala cijeloj Hrvatskoj, jer da nije, Petrov bi se držao tog komada bezvrijednog papira koji je potpisao kod javnog bilježnika.“ Ni s jednima ni s drugima, samo koncenzus“!

Lažljiva politika u startu, lažljiva politika u budućnosti i to je ta vjerodostojnost koju je psihijatar Božo Petrov zastupao cijelo vrijeme! Ali kakve to veze ima kada će on s pozicija vlasti u svakom trenutku moći zaštititi i sebe i sve one koji su zajedno snjim ušli u projekt spašavanja Zorana Milanovića. Imati moć i vlast, očito je jedini cilj koji je Petrov sanjao i konačno je to ostvario na najbrutalniji mogući način.

Umivena komunistička ljevica vladat će Hrvatskom umilnim Josipovićeskim licem, narod će misliti da tako mora biti, živjet ćemo u „leru“, a mogli smo ubaciti u „petu“ da nas je više izašlo na izbore, shvaćajući dramatiku ovog trenutak u kojemu se Hrvatska nalazi.

Večinski hrvatski demokršćanski narod Petrovu nikada ne će to oprostiti, ali doči će vrijeme za onu staru židovsku kletvu: „Dao ti Bog da imaš, pa da ne imaš“!

Kazimir Mikašek-Kazo / hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari