Connect with us

Umobolne izjave Ćire Blaževića: Nabijem na ku*ac hrvatskog branitelja’

Objavljeno

on

Miroslav Blažević imao je dva zvjezdana trenutka u svom životu, jednom kad je s Dinamom, nakon 24 godine osvojio naslov prvaka, dakle, 1982. godine, i drugi puta kada je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio treće mjesto na svijetu, iako je on ujedno i najveći krivac zbog činjenice da Hrvatska te 1998. nije igrala barem finale. Sjećate li se cirkusa s Francuskom u polufinalu, odlične taktike, ali i početničke pogreške s postavljanjem u sastav nespremnog Zvonimira Bobana, kao i činjenice da je oklijevao s uvođenjem u igru Roberta Prosinečkog koji je 1998. igrao životnoj formi u Croatiji te je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj zabio dva gola, presudni gol Nizozemskoj u borbi za treće mjesto. Hrvatska, iako s igračem više, u polufinalu SP-a nije uspjela stvoriti niti jednu pravu šansu nakon što su Francuzi poveli.

Nema spora da je Ćiro kriv, koliko i zaslužan, drugim riječima, nesuđeni izbornik NDH kiti se tuđim perjem kada se kiti trećim mjestom u Francuskoj s obzirom kako bi on bio smijenjen 1997. da ga nije zaštitio predsjednik Tuđman. Uostalom, sjećate li se cirkusa na Europskom prvenstvu u Engleskoj 1996. kada je Blažević u utakmici s Portugalom osramotio hrvatski nogomet? Naime, Ćiro je izigrao sportski fair-play postavivši rezervni sastav s Portugalom, doživio debakl i na koncu izgubio u četvrt finalu s Njemačkom. Dobio je, zlobnici bi rekli, što je tražio, nažalost, s njim je stradala i Hrvatska.

ciro blazevicĆiro je danas žestoki borac protiv Mamića, no, Mamić je Ćirin proizvod, sve psovke i sav primitivizam koji Mamić ispoljava na press konferencijama preslika su primitivizma Ćire Blaževića, koji je, zapravo, Mamića naučio sve što zna, o čemu svjedoči i najnoviji nasrtaj Blaževića na hrvatskog branitelja Mladena Pavkovića koji se usudio kritizirati Blaževićevo fašističko sranje glede takozvane Republike Srpske, paradržave koje bi on želio biti izbornik. Blažević tvrdi da je čovjek koji spaja ljude, ako je tome tako zašto je onda u Bosni i Hercegovini, nakon što je postao neuspješni izbornik, dočekan kao državni neprijatelj?

–    Kad mi je najteže u životu sjetim se svog računa u švicarskoj banci – nerijetko je znao reći Ćiro, međutim, što je s hrvatskom sirotinjom koja je, između njih i Pavković, ginula diljem Hrvatske dok je on, primitivan kakav jeste, progonio Josipa Šoića kao kriminalac zajedno s Zdravkom Mamićem preskačući maksimirske ograde ne bi li preoteo Dinamo i stavio ga pod svoje šape? Čovjek koji je Vesni Pusić poručio da je radodajka danas ‘spaja’ ljude, točnije, daje legitimitet velikosrpskom fašizmu, jednom notornom šerifu kao što je Milorad Dodik koji bi BiH spojio tako da bi takozvanu Republiku Srpsku od nje odvojio.

Odgovarajući na opravdane kritike Mladena Pavkovića zbog bulažnjenja o tzv. Republici Srpskoj Ćiro za Srpski “Alo” teško optužuje Pavkovića, predsjednika ‘Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 1991. godine.’

– Mladen Pavković odgovara na sudu. To je ta moralna vertikala koja je sada udarila na mene, čovjeka koji je mnogo toga učinio za napaćeni hrvatski narod – započeo je   primitivac u svom stilu, započeo je čovjek koji je osramotio hrvatski nogomet tako što je bio u zatvoru, i to u Francuskoj, govorio je to čovjek koji s Dinamom nije uspio preskočiti niti jedno kolo u Europi.

– Nabijem ja njega na ku*ac! Pa znaš što je on za mene? Obična ku***na! Eto, to napiši u novine i nemojte me zajebavati više. Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek ide u p***u lijepu materinu –  rekao je Ćiro nakon čega je dodao da nije pogriješio kada je izjavio da bi trenirao reprezentaciju ‘Republike Srpske’.
Iznad svega, i jedino što je Ćiru ikada stvarno zanimalo, je novac, bez obzira od kuda novac dolazio. Dakle, primitivac, neki bi rekli senilni bolesnik, hrvatskom branitelju poručuje da je ‘kur*c za njega’, zaboga, pa Ćiro je živio u ‘incestu’ sa svim vladarima ‘s ovih prostora’, bez obzira kojoj opciji ili kojoj strani pripadali.

Tinolovka

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari