Connect with us

Reagiranja

Ured predsjednice: Kolinda Grabar Kitrarović nema namjeru doći u Lisinski.

Objavljeno

-

[su_heading size=”21″]Glavna svečanost obilježavanja 70. obljetnice pobjede nad fašizmom u Hrvatskoj će se održati u subotu, 9. svibnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, i proći će bez predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.[/su_heading]

Organizacijia Saveza antifašističkih boraca i antifašista prihvatilo je pokroviteljstvo Vlade RH i Sabora, ali se zahvalio Predsjednici.

Uzvrat, naravno, nije trebalo dugo čekati. Na adresu SABA RH stiglo je pismo iz Ureda predsjenice u kojem je jasno poručeno da Kolinda nema namjeru doći u Lisinski.

Ovim putem želja nam je izvjestiti vas kako Predsjednica Republike Hrvatske neće prisustovati Svečanoj akademiji prigodom obilježavanja 70. obljetnice pobjede nad fašizmom…

Razlog nedolaska je kratko obrazložen.

Naime, nakon što su, kao što je poznato, organizatori odbili pokroviteljstvo Predsjenice nad navedenim događajem u predstojećim danima planirane su druge aktivnosti povodom obilježavanja 70. obljetnice pobjede nad fašizmom. Slijedom navedenog, predsjednica će biti u Gdanjsku i Pazinu.

Danas će i Grabar-Kitarović imati bliski susret s premijerom Milanovićem koji će također biti u Pazinu.

U Pazinu će se, naime, povodom 70. obljetnice pobjede nad fašizmom održati prigodna svečanost kojoj će nazočiti hrvatska predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović i premijer Zoran Milanović.

Svečana sjednica Skupštine Istarske županije je u pazinskom Spomen domu u 10 sati, a nazočnima će se obratiti hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović.

[ad id=”68099″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari