Connect with us

Komentar

Urednici Thompsonove stranice: Objavljena ali obrisana najava za prilog RTL-a – priznali Thompsonovo vlasništvo nad terasom

Objavljeno

on

Kao što vidimo u ovoj najavi priloga, RTL nije osporavao Thompsonovo vlasništvo nad terasom sve dok nisu shvatili ozbiljnost podizanja kaznene prijave protiv Danke Derifaj, njihovog kamermana i Branka Miodraga, a koji su neovlašteno preko skala i preskakanjem ograde ušli u ograđeni dio njegovog doma i isprepadali njegovu djecu.

Kada su shvatili ozbiljnost kaznene prijave, od tada su im krivi pratitelji Jutarnjeg Lista, Večernjeg lista, Glorije, Slobodne Dalmacije, Thompsonovog Facebooka, a što je naj čudnije, optužili su gledatelje i pratitelje RTL televizije, one zbog kojih oni i postoje kao novinari.

Na kraju, kako bi “spašavanje novinarke Danke Derifaj” uspjelo, javno su pozvali policiju, DORH i sve ostale institucije da progone sve one koji su se usudili kritizirati Danku Derifaj i njezinu “družinu na novinarskom zadatku”. Sve kako bi izvršili medijski pritisak i utjecali na državne institucije, a od sebe napravili žrtvu.
Neće proći…
Admin: S.D.

Urednici Thompsonove stranice: ‘Zoran Šprajc izvrijeđao sve pa i RTL-ove gledatelje i pratitelje’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari