Connect with us

Komentar

Urednici Thompsonove stranice: ‘Stop govoru mržnje i nasilnom ulaženju u tuđe domove’

Objavljeno

on

Slažemo se s premijerom Andrejem Plenkovićem, Pučkom pravobraniteljicom Tenom Šimonović Einwalter i svima ostalima koji osuđuju govor mržnje, a pogotovo osuđujemo prijetnje prema bilo kome pa tako i prema RTL-ovoj novinarki Danki Derifaj.

Isto tako, pozivamo premijera Andreja Plenkovića, Pučku pravobraniteljicu Tenu Šimonović Einwalter i sve ostale da ne budu ničiji privatni izvršitelji kao što ih pozivamo i da osude govor mržnje prema Marku Perkoviću Thompsonu.

Također Vas pozivamo da osudite svako narušavanje nepovredivosti doma pa tako i doma Marka Perkovića od strane novinarke RTL-a Danke Derifaj, njihovog kamermana i Branka Miodraga kojem je sud odbio pravo pristupa Thompsonovoj terasi.

Davanjem podrške osobama koji povrjeđuju naše domove tako da se penju preko skala, preskaču ogradne zidove i plaše našu djecu te postavljenjem njih na mjesto žrtve nije ništa drugo nego utjecaj na policiju, DORH i ostale institucije kao i pozivanje na daljnje bezakonje prema svima onima koji svoje imovinsko pravne odnose žele rješavati legalno pred institucijama Republike Hrvatske.

Molimo pratitelje da ne postaju neprimjerene komentare, ipak smo mi fanovi Marka Perkovića Thompsona
Uredništvo Facebook stranice Marka Perkovića Thompsona

Urednici Thompsonove stranice: Objavljena ali obrisana najava za prilog RTL-a – priznali Thompsonovo vlasništvo nad terasom

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR