Pratite nas

Satira

URNEBESNI VIDEO! AUDICIJA ZA (narodnu) KOALICIJU

Objavljeno

na

U večerašnjoj Bujici premijerno je prikazan spot Audicija za (narodnu) koaliciju, u kojem drug Krešo provaljuje u stojadin, pljačka autoradio i predaje ga drugu Zoranu.

Drug Zoran mu čestita na dobro obavljenom poslu i priopćuje da je primljen u “Narodnu koaliciju”! Drugovi se nakon toga pozdravljaju starim jugoslavenskim pozdravom “Smrt fašizmu – sloboda narodu”, a spot završava sloganom: “SIGURAN SMJER”.

Šaljivi video uradak potpisuje Bujica tim.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Satira

Don Damir Stojić sastavio popis riječi koje često čujemo od naših ‘ljevičara’ i njihovo značenje

Objavljeno

na

Objavio

Nije se lako snaći u hrvatskom medijskom prostoru. Naši novinari, političari i kulturnjaci su progresivni, napredni i pametni.

Zato nije uvijek lako nama običnim smrtnicima razumijeti njihov diskurs i vokabular.

Htio sam olakšati život običnim i prosječnim Hrvatima pa sam sastavio popis riječi i njihovo značenje koje možemo često čuti od naših ljevičara.

Popis nije dovršen. Bio bih zahvalan da u komentaru nadodate bilo koju riječ ili naziv koje sam izostavio, napisao je don Stojić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Satira

VIDEO – Dnevni SHOWinist: ‘Skandalozna snimka krvoločne borbe pasa u Zagrebu’

Objavljeno

na

Objavio

Upozorenje za ljude slabijih živaca! Na kraju videa nalazi se snimka ilegalne i vrlo nasilne borbe pasa u jednom zagrebačkom kvartu.


Jugoslavija je bila mafijaška država, a mafija je bila UDBA. UDBA je kontrolirala sve bitno za državu: medije, državne firme, vojsku, policiju i sve razine federalnih i republičkih vlasti. Vršila je represiju, progonila i ubijala nepoćudne elemente i one koji im nisu odgovarali. Doživotni diktator se i ponašao baš kao svaki drugi diktator sa svojim limuzinama, brodovima i nevjerojatnim luksuzom dok obični ljudi stoje u redu za kruh i nemaju kanalizaciju u centru grada. Onda se nedugo nakon smrti diktatora ta država skupa s udbaškom mafijom raspala na mnogo manjih mafija koje su se infiltrirale u sve nove stranke, a zadržale su sve položaje kojima su upravljale u Jugoslaviji. U Hrvatskoj je bilo više stotina tisuća suradnika UDBE koji i danas upravljaju većinom stranaka, državnih tijela, medija i svega onoga što utječe na naš život.

Zato je bitna lustracija!

Zato je bitno pričati od devedeset i prvoj!

Zato je bitno pričati o četrdeset i petoj!

Zato je bitno naglasiti da te nisu opljačkali domoljubi nego ista ona partija koja te pljačkala 45 godina prije toga, a koja je promijenila “dlaku”!

Promijenili su vlastita imena i prezimena da sakriju porijeklo!

Promijenili su partije da sakriju opredjeljenje!

Promijenili su retoriku da sakriju namjere!

Promijenili su dlaku, ali ćud je ostala ista. To su i dalje isti ljudi, istog porijekla, istih namjera i istog opredjeljenja. I računaju da je sve isto, da mogu manipulirati, krasti, mijenjati naše sudbine, a da smo mi i dalje jednako glupi pa da to ne znamo!

projektvelebit.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori