Connect with us

Kronika

Uskok i policija potvrdili uhićenja povezana s kriminalom u GSKG-u

Objavljeno

-

Policija i Uskok potvrdili su da su u četvrtak na području Zagreba uhićene četiri osobe osumnjičene za gospodarski kriminal koji je, po pisanju medija, povezan s Gradskim stambeno-komunalnim gospodarstvom, tvrtkom za upravljanje stambenim objektima u vlasništvu Zagrebačkog holdinga.

Policija je, ističući da je u tijeku provođenje hitnih dokaznih radnji, priopćila da je među uhićenima jedan rukovoditelj trgovačkog društva u vlasništvu Grada Zagreba.

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi s policijskim službenicima riječkog Pnuskoka, dodalo je Ravnateljstvo policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene predati pritvorskom nadzorniku, dok će kaznena prijava biti podnijeta Uskoku, izijestila je policija.

”Uskok će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodbno obavijestiti javnost”, zaključilo je tužiteljstvo.

Mediji pišu da su u tijeku pretrage stanova osumnjičenika od kojih je jedan zaposlenik Gradskog stambeno-komunalnog gospodarstva (GSKG), dok su ostale osobe privatni poduzetnici te direktori tvrtki koje su poslovale s GSKG-om. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas