Pratite nas

Uskoro u politici četvorica Lijanovića

Objavljeno

na

Narodna stranka Radom za boljitak na ovogodišnjim, Općim izborima, će imati pojačanje, odnosno obitelj Ivanković Lijanović u stranku i politiku dovodi pojačanje.

lijanovicilosinaDvojica sinova federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerka Ivankovića Lijanovića, Antonio i Josip, također službeno ulaze u politiku te su kandidati za državni, odnosno Federalni parlament.

Tako će za mjesto u Parlamentu FBiH podršku glasača tražiti Jerko i jedan od njegovih sinova, Josip Ivanković Lijanović.

S druge strane, Antonio će zajedno sa stricem Mladenom Ivankovićem Lijanovićem, tražiti podršku glasača za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH. “Samo” ih je četvorica, ali su dobro raspoređeni, reklo bi se, prenosi Klix.ba

Dvadesettrogodišnjeg Antonija pojedini mediji u BiH su već spominjali u negativnom kontekstu, no mlađahnom sinu federalnog dopremijera tek treba dati šansu, kažu u stranci.

“Radi se o dva mlada, obrazovana i sposobna kadra, kojih sa svim potrebnim kvalifikacijama za sutra sposobne političare, Boljitak na svojim listama ima još jako puno”, kaže za Klix.ba Emina Trhulj, koordinatorica za medije ove stranke.  (klix)

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Željko Glasnović ‘začepio usta’ prevladavajućim medijima! (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

I današnja sjednica Sabora počela je stankom, a nastavljena je raspravom o Zakonu o minimalnoj plaći.

Današnja sjednica Sabora počela je sa šest zahtjeva za stankom.

Između ostalog, Miro Bulj tražio je stanku zbog zakona o regionalnom razvoju.

Gordan Maras tražio je stanku zbog problema u gradu Zagrebu “gdje gradonačelnik neopravdano tolerira dug Konzumu i Agrokoru”. Zastupnik Goran Aleksić želi govoriti o presudi protiv Addiko banke.

Željko Glasnović želi govoriti medijskoj blokadi.

Željko Glasnović poručio je da “istina u Hrvatskoj postaje hereza”.

“Govorio samo ovdje 50 puta zašto ne postavljamo prava pitanja u Saboru. Ako se brzo ne probudimo i provedemo reformu pravosuđa, ako ne pokrenemo brze reforme, ne volim tu riječ reforme, to je iz bivšeg sustava…”, rekao je Glasnović.

 

Glasnović: Hrvatska je desetljećima izložena destibilizaciji od strane trojanskih konja, nevladinih udruga (VIDEO)

 

Glasnović: Izvandomovinska Hrvatska trpi najveću diskriminaciju, a najviše novca šalju u Hrvatsku (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati

Pregled

Kaznene prijave protiv šest osoba za raketiranje Banskih dvora 1991.

Objavljeno

na

Objavio

U Ravnateljstvu policije održava se konferenciju za novinare u povodu dovršenog kriminalističkog istraživanja raketiranja Banskih dvora 1991. godine, koje su izveli zrakoplovi nekadašnje Jugoslavenske vojske.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ante Gudelj, rekao je da za raketiranje Banskih dvora podižu kaznenu prijavu protiv pet državljana Srbije i jednog državljana Hrvatske.

Gudelj je rekao da se navedene osobe terete da su planirale, organizirale i izvršile napad na Banske dvore dok je tamo bio tadašnji predsjednik Franjo Tuđman. Istaknuo je da je u tom napadu poginula jedna osoba, a materijalna šteta je 35 milijuna kuna.

Osobe protiv kojih su podignute kaznene prijave ne nalaze se na području Hrvatske, te će se za njima rapisati međunarodne tjeralice, potvrđeno je iz Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari