Connect with us

BiH

Uskrsna čestitka dr. Dragana Čovića upućena uzoritom gospodinu Vinku kardinalu Puljiću

Objavljeno

on

Uzoriti gospodine kardinale!

U ozračju proslave našega najvećeg kršćanskog blagdana, Vama osobno, svim biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim sretan, radostan i blagoslovljen Uskrs.

Ove, kao i prošle godine, Uskrs dočekujemo u neizvjesnosti, uz brigu izazvanu pandemijom koja je obuzela našu svakodnevnicu i cijelo čovječanstvo stavila na veliku kušnju. No upravo je vjera u Krista i njegovo uskrsnuće naša najveća i jedina utjeha. Ona pobjeđuje beznađe i strah i daje smisao i cilj našim životima. Jedino vođeni obećanjem uskrsnuća Kristova možemo pronaći utočište, prevladati kušnje i osnaženi Božjim blagoslovom prebroditi sve poteškoće.

Uskrs je i poziv svima nama da se istinski okrenemo jedni prema drugima i pružimo pomoć, posebice onima kojima je ona najpotrebnija, bolesnima koji teško podnose križ nemoći i tužnima kojima je smrt oduzela zemaljsku blizinu najdražih.

Stoga, neka nas ovo vrijeme uskrsne priprave učini vjernim služiteljima dobra i u nama oživi duh Božjega posvojenja, a svjetlo uskrsnog jutra neka obasja i ispuni naša srca i dušu svojim mirom, milošću i obiteljskom radošću.

Sretan i blagoslovljen blagdan Kristova uskrsnuća!

Dr. Dragan Čović

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari