Connect with us

Vijesti

Uskrsna čestitka predsjednika Vlade pravoslavnim vjernicima

Objavljeno

-

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u subotu uskrsnu čestitku vjernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru, zaželjevši da im taj blagdan bude izvor snage i nadahnuća u ovim izazovnim vremenima:

“Svim našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti od srca želim sretan i blagoslovljen Uskrs, ispunjen mirom, zdravljem i obiteljskim zajedništvom. Neka vam bude izvor snage i nadahnuća u ovim izazovnim vremenima.

Uime hrvatske Vlade i osobno želim vam da nadolazeće blagdanske dane provedete u ozračju nade i radosti sa svojim bližnjima.

Sretan Uskrs, Hristos vaskrse!”

U ime Hrvatskoga sabora i osobno svim vjernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru iskrene čestitke u povodu blagdana Uskrsa uputio je i Predsjednik Sabora Gordan Jandroković: Neka vam proslava Kristova uskrsnuća donese mir i snagu te ispuni vjerom, ljubavlju i nadom.”

“U vremenu pandemije i velikih izazova s kojima smo suočeni, najveći kršćanski blagdan posebno nas nadahnjuje na širenje zajedništva, osnaživanje solidarnosti i razumijevanja među ljudima. Uskršnja poruka poziva na brigu za čovjeka, činjenje dobrih djela i međusobno pomaganje. Vođeni tim mislima, još jednom želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs tradicionalnim pozdravom ‘Hristos vaskrse!'”, stoji u uskrsnoj čestitki predsjednika Hrvatskoga sabora vjernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas