Connect with us

Pregled

Ustaška životinja iz lisnice napada Milanovića!

Objavljeno

-

Hrvatska kuna uskoro na ocjenu ustavnosti?!

U toj istoj valuti poglavnik Ante Pavelić navodno je isplaćen za prodaju Dalmacije! Kada to sazna, Milanović će baciti svoju lisnicu na pod i skakati po njoj, vičući suradnicima da mu na telefon daju „onog ustašu Borisa Vujčića” koji od neonacističkih tiskara u Njemačkoj i Austriji naručuje da tiskaju tu ustašku kunu!

Split ima oko 180.000 stanovnika. Čačinci manje od 3000. U Splitu je godinama visjela slika četničkog vojvode. U Čačincima godinama postoji ulica 10. travnja. Zbog četnika u Splitu sazvan je kolegij u redakciji Slobodne Dalmacije. Zbog datuma osnivanja NDH u Čačincima sazvan je kolegij Vlade RH.

Fenomen borbe protiv ustaške zmije u Hrvatskoj poprima bizarne razmjere. kunaNakon što je izvršen medijski progon na Josipa Šimunića, Vlada RH je s ovotjedne sjednice uputila zahtjev Ustavnom sudu da procijeni smije li se neka ulica zvati “10. travnja”. U isto vrijeme usred Zagreba još uvijek postoji trg zagorskog dobrotvora koji je Hrvate slao na odmor na jedan otok na predivnoj hrvatskoj obali, rezerviran samo za njih. Plaćalo se u naturi – prenošenjem i razbijanjem pokojeg kamena.

Zločesti Nijemci tvrde i da su njegovi podređeni smišljali kako će njihovi suradnici igrati ruskog ruleta sa hrvatskim emigrantima. Pri čemu su emigranti redovito gubili. A neki dokumenti kažu, iako je teško povjerovati u takve laži i objede, da je likvidacije naredio sam zagorsko-rusko- jugoslavenski diktator! Jer, tvrde poznavatelji povijesti i političkih sustava, diktatura i funkcionira tako da se ništa ne odlučuje bez šefa države.

A sada je kao dan jasno što slijedi – bankrot države! Naime, očekuje se kako će netko od eminentnih hrvatskih povjesničara (kladimo se na Markovinu ili Jakovinu) ovih dana uputiti poziv premijeru i pojasniti mu porijeklo imena hrvatske kune. Naime, u toj istoj valuti poglavnik Ante Pavelić navodno je isplaćen za prodaju Dalmacije! Kada to sazna, Milanović će baciti svoju lisnicu na pod i skakati po njoj, vičući suradnicima da mu na telefon daju „onog ustašu Borisa Vujčića” koji od neonacističkih tiskara u Njemačkoj i Austriji naručuje da tiskaju tu ustašku kunu! Vujčiću će zabraniti novi uvoz novca, a ime „kuna” ići će na Ustavni sud. Do odluke je li ime u skladu s Ustavom, Hrvati se neće njime smjeti služiti.

Razliku neće primijetiti nitko. Oni koji su si priskrbili su već promijenili valutu u neku atraktivniju, a oni koji nemaju se ni ne sjećaju kako kune izgledaju. Eventualno im je poznato kako izgleda životinja jer su razmišljali o tom da se vrate na robnu razmjenu i počnu loviti kune po tavanima.

ZS/dnevno

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari