Connect with us

Kronika

“Uvijek vjerni” snimili navijačku pjesmu “Ovo je Hrvatska”

Objavljeno

on

Pjesmu su u studiju snimili članova kluba navijača “Uvijek vjerni”, a brojni glazbeni elementi biti će sastavni dio ambijenta najveće FAN zone u ovom dijelu Europe na Trgu bana J. Jelačića

Dugogodišnji članovi kluba navijača “Uvijek vjerni”, Branimir Mihaljević i Fayo autori su pjesme „Ovo je Hrvatska“. Kao vatreni navijači hrvatske nogometne reprezentacije vremenom su postali prijatelji sa navijačima i na taj način se rađala ideja i stvarala ova pjesma.

Branimir naglašava kako nije samo on zaslužan za pjesmu, već je zajedno s navijačima tražio inspiraciju u ostalim tradicionalnim prihvaćenim pjesmama, a koje „Uvijek vjerni“ često pjevaju.

“Pjesma je zabavna i budi emociju, baš kakvo bi navijanje trebalo biti” – rekao nam je Branimir. Fayo je pišući tekst htio naglasiti izvorne ljudske vrijednosti koje bi trebali biti suština navijanja.

“Želio sam da navijači dok pjevaju ovu pjesmu imaju osjećaj ponosa i sreće ali i da igračima naglasimo da navijači uvijek pamte njihove uspjehe”.

Pjesmu su u studiju snimili članova kluba navijača “Uvijek vjerni”, a brojni glazbeni elementi biti će sastavni dio ambijenta najveće FAN zone u ovom dijelu Europe na Trgu bana J. Jelačića.

VL

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari