Connect with us

Vijesti

UŽIVO – Ivica Todorić stigao u Remetinec

Objavljeno

on

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić izručen je Hrvatskoj. U zagrebačku zračnu luku ‘Franjo Tuđman’ sletio je iza 20.50.

Todorić i njegova supruga zadnji su izašli iz zrakoplova, ali on je sišao pomoćnim stepenicama, dok je supruga ušla za ostalim putnicima u aerodromsku zgradu. Todorić je zatim već na pisti ukrcan u posebno vozilo, vjerojatno MUP-ovo, koje ga je odvezlo prema Remetincu tako da je izbjegao veći broj novinara koji su ga čekali u zgradi aerodroma.

U krug zatvora u Remetincu ušlo je nekoliko policijskih vozila, ali zasad nema potvrde da je u jednom od njih bio Ivica Todorić.

Točno godinu dana od uhićenja u Londonu i nakon dugotrajne sudske bitke bivši čelnik Agrokora vratio se u Hrvatsku. Na današnji dan prošle godine Ivica Todorić predao se policiji u Londonu u postaji Charing Cross.

Todorić će odmah nakon slijetanja u pratinji pravosudne policije biti prepraćen u Remetinec, gdje je sve spremno za njegov prihvat. U pritvorskoj jedinici bit će sam, a sutra će u prijepodnevnim satima biti prepraćen istražnom sucu koji će odlučiti hoće li mu biti određen jednomjesečni pritvor.

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari