Connect with us

Događaji

UŽIVO – Splitska riva – Koncert Marka Perkovića Thompsona

Objavljeno

-

Ususret proslavi 24. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja splitskom rivom orit će se pjesme Marka Perkovića Thompsona.

Splitska riva počela se puniti već oko 19 sati. Najvjerniji fanovi pratili su i tonsku probu. Organizatori najavljuju da će ovo biti koncert kakav Split i okolica ne pamte, očekuju više od 70 tisuća posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske.

O sigurnosti brine nekoliko stotina policajaca i redara.

Na scenu je stupio Thompson i zasvirao pred punom Rivom. Atmosfera je od samoga početka bila užarena, baklje pored pozrnice upalile su se čim je glazbenik sa svojom ekipom zasvirao prve taktove.

Dobra večer i sve vas pozdravljam. Sutrašnji dan ćemo proslaviti jedan od najvećih trenutaka u hrvatskoj povijesti. Zahvaljujem se braniteljima grada Splita i cijeloj županiji. Je li Torcida došla? I njih pozdravljam. Vjerujem da je lijepa večer ispred nas. Idemo slaviti!, rekao je nakon što je otpjevao prvih par pjesama.

Nažalosto oko 22:20 koncert su prekinule tehničke poteškoće. Publika sama pjeva Thompsonove pjesme, nestalo je svjetla na bini, utihnula je glazba…

“Nestalo je struje na trenutak ali to nas neće zaustavit”, poručio je Thompson publici i zapjevao pjesmu “Kralju Dmitre Zvonimire”…

Ubrzo je struja došla, koncert se nastavio. “Nadam se da Bandić nije tu. Pozdrav tehničkoj službi”, poručio je Thompson.

Video streaming Splitvideoportal

Izdvojeni snimak “Bojna Čavoglave” Dario Holenda:

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari