Pratite nas

Reagiranja

Vama koji ste pobijeni na Bleiburgu, Hudim jamama, Križnim putevima, Vama braniteljima

Objavljeno

na

U ime: (Savjeta družbe pakla SDP, UDBE, KOS-a, Pusića, Pupovca, projugoslavenskih medija, VL, 24 sata, Jutranjeg, Indexa-a, Rakićke i svih ostalih ostataka ološa i šljama četnika- jugoslavena!)

[ad id=”93788″]

1945.g Vama koji ste pobijeni na Bleiburgu, Hudim jamama, Križnim putevima! Vi koji ste tada htjeli svoju Hrvatsku!

Naredba sve pobiti: žene, djecu, starce, razoružane vojnike da se zatre Hrvatsko sjeme!
Nikada niti jedna presuda protiv zločinca “Ćosavog Tite”.

Naredba sve fratre pobiti. Nema presude!

A vi 1991.g Milankoviću, Miliću, Kobra, Belina, Bungur, Norac, Glavaš, Merčep, Dujić, Hrastov, Purda,Marić, Brodarac i dr. za koje se u javnosti ne zna.

Vama je presuđeno jer drznuli ste se braniti svoju Domovinu i svoj Dom.

Vi koji ste stali u obranu skupa sa ostalim braniteljima u obranu svojih obitelji, ne naoružani morate trunuti u zatvorima! Kako ste to mogli? Jer oružje Račan poklanja četnicima, a Budo Lončar u UN-u traži embargo da se “ustaše se ne naoružaju).

Zašto Vi gore navedeni sa nama ostalim braniteljima 1991.godine Hosovcima, HV, SJP, ne naoružanim niste dozvolili da peta kolona puca po civilima?

Zašto vi stajate na mostove i branite ulaz u Karlovac da se proširi Titino bratstvo i jedinstvo?
Vas sudimo! Sudimo vas što niste položili oružje kao na Bleiburgu dobili bi “pravednu presudu” koja znači smrt svemu Hrvatskom!

E i vas iz HOS-a sudit ćemo jer vi vičete za Dom spremni!

Morate vikati kao u saboru “Pipl mas trast as” smrt fašizmu sloboda narodu,ta parola je 1945.g stvorila Bleiburg, Hude jame, križne puteve,a 1991.g Vukovar, Škabrnju, Kostriće, Hrv.Kostajnicu, Petrinju.
Da trebalo je i blaženog Stepnica suditi i osuditi jer ubijao je “sprsku nejač” teškim naoružanjem “križom”.

Udba je sudila i presudila najvećim domoljubima dijaspore Bušiću, Đurekoviću, Crnogorcu i dr. znanim i neznanima.

Sada sude sinove istih!
Sude za ćirlićne ploče, Josića, Culeja i dr.

Uvjeravaju nas da je ta ćirilica sve dobro što donosi i nosi u gradu heroju Vukovaru.
To dobro je Ovčara, silovane žene, velepromet i logori po Srbiji. Djeca bez roditelja, naša mladost osakaćena i pobijena.

Pa kako mi branitelji Hrvatski narod ne vidimo to dobro?
Morate to vidit sa ovim presudama, jer one nam proširuju vidike!
A vidici su skidaš ploču dođe “milicajac” Saša Sabadoš udara ti glavom od zid (Darko Pajčić) umre od tih posljedica Ostojićeva presuda “kriva je rakija”.

A ja pitam tko je kriv što je Stazić pao sa bicikla i slomio kuk?
Tko je kriv? Rakija ili Bandić za ne ravnu cestu?

Tu se mora donijeti presuda protiv proizvođača alkohola ili Bandića, a treba preispitati koji je “ustaša” izvršio atentat na Stazića?

A presuda koja mora biti donesena i protiv Karamarka što je oženio lijepu poduzetnicu to mora biti drastična presuda jer ona radi!

Najtežu presudu treba donijeti i protiv onih koji su na Crkvi Sv. Marka iscrtali šahovnicu sa prvim bijelim poljem,svastika na Poljudu je remek djelo ona se ne smije osuditi i presuditi jer svijet mora vidjeti da je Hrvatska država fašistička jer tako kažu antihrvati,Titini skojevci, četnici i jugoslaveni.

Najtežu presudu donijet će UN protiv ministra kulture Hasanbegovića jer taj “ustaša” za sve te Pupovce parazite na državnim jaslama ukida ustaške kune uz obrazloženje da Hrvatski narod to mora plaćati.

Jer kako i tko će financirati pljuvanje i blaćenje Hrvatske, Hrvatskog naroda, HV-a, HOS-a, SJP, Katoličke Crkve, dijaspore. Imali odgovora?

Pitam vas jer Hrvatski narod vas je birao?

Do kada će suditi Hrvatski ratnici?

Do kada će po zatvorima trunuti Hrvatski sinovi?

Tko je sljedeći od nas branitelja?

Do kada će najljepši trg u Zagrebu nositi ime zločinca Tita? Do kada ja i ostali Hrvatski narod moramo gledati “bal vampira u Kumrovcu” sa zastavama, petokrakama i harmonikašom sa Neretve?

Poništite zakon aboliranih četnika!

Predsjedniče sabora, predsjednice, domoljubna koalicijo donesite zakon kao Poljaci, zakon i zabranu svih komunističkih obilježja!

Ako je zabranjen pozdrav “za dom spremni” pod kojim su ginuli najbolji Hrvatski sinovi, zabranite i ta obilježja jer sutra je već kasno, donesite zakon o lustraciji i neće naša djeca odlaziti iz Domovine!

A ovi “kočničari sa Ćuprije” probudite se!

Uvjek vjeran domu svom!
Domovini i Hrvatskom narodu!

Ivo Vranić-Buva
Zap. Izvd. Divr. Voda Sunja

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Šajeta prozvao Škoru: Među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno

Objavljeno

na

Objavio

Šajeta: Znate li one strane tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj.

Popularni istarski kantautor Šajeta na svom Twitter profilu prokomentirao je predsjedničku kandidaturu svog estradnog kolege Miroslava Škore, objavljujući crticu iz života poslovno-estradnog svijeta.

Sudeći po sadržaju objave, Škoro na Šajetin glas ne treba računati.

– Znate li one STRANE tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima, koje otkupljuju od banaka i sličnih? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj! Na sreću nije prošlo, jer među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno, napisao je na svom profilu Dražen Turina Šajeta, prenosi Novi list.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Mladen Pavković: Što ne ode od društva na vlasti koje ne ispunjava njegova nadanja i želje?

Objavljeno

na

Svako malo, tandem Pupovac-Kraus, iskorištavaju pojedine obljetnice iz NOB-a za svoju promidžbu i političke mitinge, a onda i za „proizvodnju“ neprijatelja.

Na tim i takvim događanjima najmanje je riječ o onome zbog čega su došli, već se sve po „srpskom“ receptu pretvara u pljuvanje i bljuvanje Hrvata i Hrvatske države.

U nedjelju, 23. lipnja 2019. „tandem“ je „gostovao“ u Jadovnu, jednom od logora smrti  u vrijeme ustaške vladavine.

Umjesto da su se istinski poklonili žrtvama, mediji javljaju da su prije svega skrenuli pozornost da se u Hrvatskoj  negiraju  zločini počinjeni u NDH!?

Zatim su dodali da žele da puna istina dopre do javnosti i do mladih koji o ovim zločinima ne znaju ništa.

Želimo da se otvoreno kaže da je NDH bila zločinačka tvorevina, jer skupine i pojedinci to negiraju. Na primjer, prije nekoliko dana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je primila Hrvatski obrambeni zdrug Jazovka“ – istaknuo je Ognjen Kraus, koji predstavlja židovske organizacije u Hrvatskoj.

Kao prvo, o NOB-u i njihovih protivnicima, u Hrvatskoj se iznimno mnogo zna. Od II. svjetskog rata, pa sve do današnjih dana o tom razdoblju uči se u svim školama. Do 1990. djeca su (kao u Kini i Sjevernoj Koreji) morala  ići u obilazak svih područja vezana uz NOB-e, Tita i partije.

Otkad je stvorena hrvatska država pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika i vojskovođe dr. Franje Tuđmana o hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu u školama se uči svega nekoliko sati.

U kojoj školi se, primjerice, uči o Junacima Domovinskoga rata iz njihovih sredina, odnosno koja osnovna ili srednja škola (o fakultetima da i ne govorimo) nosi ime po nekom od stradalih hrvatskih ratnika?

U vrijeme komunizma čak je i tvornica donjeg rublja morala nositi ime po nekoj Titovoj partizanki!

Inače, gospodine Kraus, pa najviši hrvatski politički dužnosnici ne jednom, već neprestano poput papagaja, ponavljaju ono što vi želite čuti (ali očito pravite se da ne čujete) da je NDH bila zločinačka tvorevina, jedino je dr. Franjo Tuđman govorio da „NDH nije bila samo kvinsliška tvorevina i fašistički zločin nego je predstavljala i izraz težnji hrvatskog naroda za samostalnošću“. Slično se moglo čuti i od bl. Alojzija Stepinca. Nu, unatoč toga i oni su osuđivali zločine koji su se tada događali.

Što bi vi još htjeli? Da Grabar-Kitarović, Jandroković ili Plenković ono što neprestano govore o NDH samo za vas i Pupovca to i potvrde kod „javnog bilježnika“?

Pored toga, Pupovac „pleše kola“ s onima na vlasti, pa što s njima već jednom ne riješi ovo pitanje, što ne ode, ako vidi da oni dozvoljavaju relativizaciju zločina, da ne daju da se zabrani HOS-ova zastava?

A to što je predsjednica Republike primila predstavnike organizatora skupa Jazovka, dakle ljude koji svake godine pod njezin visokim pokroviteljstvom organiziraju komemoraciju za nevine  žrtve, bačene poput pasa u duboku jamu, nije baš ništa sporno, osim pitanja-zašto ti partizani-zločinci nisu još  na robiji?

Zar se, gospodine Kraus, i danas mora i treba šutjeti o stravičnim partizanskim i komunističkim zločinima nad nevinim Hrvatima, poglavito nakon II. svjetskog rata?

Ne, taj film više nećete gledati!

Milorad Pupovac, koji navodno odlično živi od „stvaranja i napuhavanja ustaških i inih zločina“, istaknuo je da nije dovoljno samo posjećivati Jasenovac i Jadovno, da treba ići i u 50 drugih mjesta stradanja.

Da, ali nije rekao (to mu ne pada ni na pamet) da treba ići i u mjesta stradanja nevinih Hrvata. Samo iz doba Domovinskoga rata u Hrvatskoj je otkriveno oko 150 masovnih grobnica.

Milorade ili Mile, kako te neki zovu, jesi li posjetio barem jednu masovnu grobnicu, ili neko selo koje su spalili Srbi? Što ne dođeš nikada recimo u Škabrnju, mjesto nedaleko kojeg si rođen i odrastao, pa da vidiš i čuješ kako su i zbog čega  Srbi u ovom ratu masakrirali hrvatsku djecu, žene, starce…

I to je hrvatska povijest, ili bi trebala biti!

Ali, ne. Pupovac i kompanija isključivo obilaze mjesta iz II. svjetskog rata i tamo nam drže lekcije. Što ne odu nekada i u posjet Golom Otoku ili Staroj Gradiški ili u neki od mnogobrojnih logora Hrvata koji su od 1991. bili u Srbiji?

Zašto im to nije prihvatljivo, kad su žrtve žrtve?

O NOB-u, Titu i partiji dosad je snimljeno nekoliko tisuća filmova i objavljeno na desetke tisuća knjiga. Tito je još uvijek na popisu počasnih članova HAZU, ali i pojedinih gradova kao što je Zagreb.

A zašto pupovci i slični toliko „forsiraju“ partizanske i slične obljetnice? Pa, u prvom redu da  prikriju stravične zločine Srba, od Vukovara, Voćina, Zadra, Gospića, Saborskog, Knina, Kijeva, Šibenika, Karlovca do Dubrovnika,  u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu.

Misle i vjeruju da će bukom prebrisati suvremenu hrvatsku povijest.

Malo sutra!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari