Connect with us

Reagiranja

Vama koji ste pobijeni na Bleiburgu, Hudim jamama, Križnim putevima, Vama braniteljima

Objavljeno

on

U ime: (Savjeta družbe pakla SDP, UDBE, KOS-a, Pusića, Pupovca, projugoslavenskih medija, VL, 24 sata, Jutranjeg, Indexa-a, Rakićke i svih ostalih ostataka ološa i šljama četnika- jugoslavena!)

[ad id=”93788″]

1945.g Vama koji ste pobijeni na Bleiburgu, Hudim jamama, Križnim putevima! Vi koji ste tada htjeli svoju Hrvatsku!

Naredba sve pobiti: žene, djecu, starce, razoružane vojnike da se zatre Hrvatsko sjeme!
Nikada niti jedna presuda protiv zločinca “Ćosavog Tite”.

Naredba sve fratre pobiti. Nema presude!

A vi 1991.g Milankoviću, Miliću, Kobra, Belina, Bungur, Norac, Glavaš, Merčep, Dujić, Hrastov, Purda,Marić, Brodarac i dr. za koje se u javnosti ne zna.

Vama je presuđeno jer drznuli ste se braniti svoju Domovinu i svoj Dom.

Vi koji ste stali u obranu skupa sa ostalim braniteljima u obranu svojih obitelji, ne naoružani morate trunuti u zatvorima! Kako ste to mogli? Jer oružje Račan poklanja četnicima, a Budo Lončar u UN-u traži embargo da se “ustaše se ne naoružaju).

Zašto Vi gore navedeni sa nama ostalim braniteljima 1991.godine Hosovcima, HV, SJP, ne naoružanim niste dozvolili da peta kolona puca po civilima?

Zašto vi stajate na mostove i branite ulaz u Karlovac da se proširi Titino bratstvo i jedinstvo?
Vas sudimo! Sudimo vas što niste položili oružje kao na Bleiburgu dobili bi “pravednu presudu” koja znači smrt svemu Hrvatskom!

E i vas iz HOS-a sudit ćemo jer vi vičete za Dom spremni!

Morate vikati kao u saboru “Pipl mas trast as” smrt fašizmu sloboda narodu,ta parola je 1945.g stvorila Bleiburg, Hude jame, križne puteve,a 1991.g Vukovar, Škabrnju, Kostriće, Hrv.Kostajnicu, Petrinju.
Da trebalo je i blaženog Stepnica suditi i osuditi jer ubijao je “sprsku nejač” teškim naoružanjem “križom”.

Udba je sudila i presudila najvećim domoljubima dijaspore Bušiću, Đurekoviću, Crnogorcu i dr. znanim i neznanima.

Sada sude sinove istih!
Sude za ćirlićne ploče, Josića, Culeja i dr.

Uvjeravaju nas da je ta ćirilica sve dobro što donosi i nosi u gradu heroju Vukovaru.
To dobro je Ovčara, silovane žene, velepromet i logori po Srbiji. Djeca bez roditelja, naša mladost osakaćena i pobijena.

Pa kako mi branitelji Hrvatski narod ne vidimo to dobro?
Morate to vidit sa ovim presudama, jer one nam proširuju vidike!
A vidici su skidaš ploču dođe “milicajac” Saša Sabadoš udara ti glavom od zid (Darko Pajčić) umre od tih posljedica Ostojićeva presuda “kriva je rakija”.

A ja pitam tko je kriv što je Stazić pao sa bicikla i slomio kuk?
Tko je kriv? Rakija ili Bandić za ne ravnu cestu?

Tu se mora donijeti presuda protiv proizvođača alkohola ili Bandića, a treba preispitati koji je “ustaša” izvršio atentat na Stazića?

A presuda koja mora biti donesena i protiv Karamarka što je oženio lijepu poduzetnicu to mora biti drastična presuda jer ona radi!

Najtežu presudu treba donijeti i protiv onih koji su na Crkvi Sv. Marka iscrtali šahovnicu sa prvim bijelim poljem,svastika na Poljudu je remek djelo ona se ne smije osuditi i presuditi jer svijet mora vidjeti da je Hrvatska država fašistička jer tako kažu antihrvati,Titini skojevci, četnici i jugoslaveni.

Najtežu presudu donijet će UN protiv ministra kulture Hasanbegovića jer taj “ustaša” za sve te Pupovce parazite na državnim jaslama ukida ustaške kune uz obrazloženje da Hrvatski narod to mora plaćati.

Jer kako i tko će financirati pljuvanje i blaćenje Hrvatske, Hrvatskog naroda, HV-a, HOS-a, SJP, Katoličke Crkve, dijaspore. Imali odgovora?

Pitam vas jer Hrvatski narod vas je birao?

Do kada će suditi Hrvatski ratnici?

Do kada će po zatvorima trunuti Hrvatski sinovi?

Tko je sljedeći od nas branitelja?

Do kada će najljepši trg u Zagrebu nositi ime zločinca Tita? Do kada ja i ostali Hrvatski narod moramo gledati “bal vampira u Kumrovcu” sa zastavama, petokrakama i harmonikašom sa Neretve?

Poništite zakon aboliranih četnika!

Predsjedniče sabora, predsjednice, domoljubna koalicijo donesite zakon kao Poljaci, zakon i zabranu svih komunističkih obilježja!

Ako je zabranjen pozdrav “za dom spremni” pod kojim su ginuli najbolji Hrvatski sinovi, zabranite i ta obilježja jer sutra je već kasno, donesite zakon o lustraciji i neće naša djeca odlaziti iz Domovine!

A ovi “kočničari sa Ćuprije” probudite se!

Uvjek vjeran domu svom!
Domovini i Hrvatskom narodu!

Ivo Vranić-Buva
Zap. Izvd. Divr. Voda Sunja

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari