Pratite nas

Reagiranja

Vama koji ste pobijeni na Bleiburgu, Hudim jamama, Križnim putevima, Vama braniteljima

Objavljeno

na

U ime: (Savjeta družbe pakla SDP, UDBE, KOS-a, Pusića, Pupovca, projugoslavenskih medija, VL, 24 sata, Jutranjeg, Indexa-a, Rakićke i svih ostalih ostataka ološa i šljama četnika- jugoslavena!)

[ad id=”93788″]

1945.g Vama koji ste pobijeni na Bleiburgu, Hudim jamama, Križnim putevima! Vi koji ste tada htjeli svoju Hrvatsku!

Naredba sve pobiti: žene, djecu, starce, razoružane vojnike da se zatre Hrvatsko sjeme!
Nikada niti jedna presuda protiv zločinca “Ćosavog Tite”.

Naredba sve fratre pobiti. Nema presude!

A vi 1991.g Milankoviću, Miliću, Kobra, Belina, Bungur, Norac, Glavaš, Merčep, Dujić, Hrastov, Purda,Marić, Brodarac i dr. za koje se u javnosti ne zna.

Vama je presuđeno jer drznuli ste se braniti svoju Domovinu i svoj Dom.

Vi koji ste stali u obranu skupa sa ostalim braniteljima u obranu svojih obitelji, ne naoružani morate trunuti u zatvorima! Kako ste to mogli? Jer oružje Račan poklanja četnicima, a Budo Lončar u UN-u traži embargo da se “ustaše se ne naoružaju).

Zašto Vi gore navedeni sa nama ostalim braniteljima 1991.godine Hosovcima, HV, SJP, ne naoružanim niste dozvolili da peta kolona puca po civilima?

Zašto vi stajate na mostove i branite ulaz u Karlovac da se proširi Titino bratstvo i jedinstvo?
Vas sudimo! Sudimo vas što niste položili oružje kao na Bleiburgu dobili bi “pravednu presudu” koja znači smrt svemu Hrvatskom!

E i vas iz HOS-a sudit ćemo jer vi vičete za Dom spremni!

Morate vikati kao u saboru “Pipl mas trast as” smrt fašizmu sloboda narodu,ta parola je 1945.g stvorila Bleiburg, Hude jame, križne puteve,a 1991.g Vukovar, Škabrnju, Kostriće, Hrv.Kostajnicu, Petrinju.
Da trebalo je i blaženog Stepnica suditi i osuditi jer ubijao je “sprsku nejač” teškim naoružanjem “križom”.

Udba je sudila i presudila najvećim domoljubima dijaspore Bušiću, Đurekoviću, Crnogorcu i dr. znanim i neznanima.

Sada sude sinove istih!
Sude za ćirlićne ploče, Josića, Culeja i dr.

Uvjeravaju nas da je ta ćirilica sve dobro što donosi i nosi u gradu heroju Vukovaru.
To dobro je Ovčara, silovane žene, velepromet i logori po Srbiji. Djeca bez roditelja, naša mladost osakaćena i pobijena.

Pa kako mi branitelji Hrvatski narod ne vidimo to dobro?
Morate to vidit sa ovim presudama, jer one nam proširuju vidike!
A vidici su skidaš ploču dođe “milicajac” Saša Sabadoš udara ti glavom od zid (Darko Pajčić) umre od tih posljedica Ostojićeva presuda “kriva je rakija”.

A ja pitam tko je kriv što je Stazić pao sa bicikla i slomio kuk?
Tko je kriv? Rakija ili Bandić za ne ravnu cestu?

Tu se mora donijeti presuda protiv proizvođača alkohola ili Bandića, a treba preispitati koji je “ustaša” izvršio atentat na Stazića?

A presuda koja mora biti donesena i protiv Karamarka što je oženio lijepu poduzetnicu to mora biti drastična presuda jer ona radi!

Najtežu presudu treba donijeti i protiv onih koji su na Crkvi Sv. Marka iscrtali šahovnicu sa prvim bijelim poljem,svastika na Poljudu je remek djelo ona se ne smije osuditi i presuditi jer svijet mora vidjeti da je Hrvatska država fašistička jer tako kažu antihrvati,Titini skojevci, četnici i jugoslaveni.

Najtežu presudu donijet će UN protiv ministra kulture Hasanbegovića jer taj “ustaša” za sve te Pupovce parazite na državnim jaslama ukida ustaške kune uz obrazloženje da Hrvatski narod to mora plaćati.

Jer kako i tko će financirati pljuvanje i blaćenje Hrvatske, Hrvatskog naroda, HV-a, HOS-a, SJP, Katoličke Crkve, dijaspore. Imali odgovora?

Pitam vas jer Hrvatski narod vas je birao?

Do kada će suditi Hrvatski ratnici?

Do kada će po zatvorima trunuti Hrvatski sinovi?

Tko je sljedeći od nas branitelja?

Do kada će najljepši trg u Zagrebu nositi ime zločinca Tita? Do kada ja i ostali Hrvatski narod moramo gledati “bal vampira u Kumrovcu” sa zastavama, petokrakama i harmonikašom sa Neretve?

Poništite zakon aboliranih četnika!

Predsjedniče sabora, predsjednice, domoljubna koalicijo donesite zakon kao Poljaci, zakon i zabranu svih komunističkih obilježja!

Ako je zabranjen pozdrav “za dom spremni” pod kojim su ginuli najbolji Hrvatski sinovi, zabranite i ta obilježja jer sutra je već kasno, donesite zakon o lustraciji i neće naša djeca odlaziti iz Domovine!

A ovi “kočničari sa Ćuprije” probudite se!

Uvjek vjeran domu svom!
Domovini i Hrvatskom narodu!

Ivo Vranić-Buva
Zap. Izvd. Divr. Voda Sunja

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

VIDEO – Poslušajte snimku i morbidni poziv sutkinje da otac poginulih ratnih heroja tuguje u tišini

Objavljeno

na

Objavio

Marijan Živković je otac poginulog ratnog heroja, vukovarskog branitelja, pilota Hrvatske vojske Marka Živkovića i otac poginulog ratnog heroja, vukovarskog branitelja Nikole Živkovića ubijenog na jučerašnji dan 1991. u Vukovaru.

Nakon što su hrvatske vlasti 2013. godine protivno članku 8 Ustavnog zakona o pravima etničkih manjina nasilno, pod okriljem noći postavile ćirilične ploče u Vukovaru, g. Marijan Živković je jedan od onih koji su reagirali na to kršenje Ustavnog zakona. Nedugo nakon toga optužen je zbog razbijanja protuustavno postavljene ćirilične ploče. 2016. godine prvostupanjskom presudom oslobođen je krivnje. Međutim, DORH se tada žalio, predmet je prebačen na sud u Puli koji je prihvatio žalbu DORHa i cijeli postupak vratio na početak. G. Živkoviću se ponovno sudi.

Što rade hrvatske vlasti? U Hrvatskoj mu se sudi sada već šestu godinu za redom. Njegov i novac nas ostalih hrvatskih poreznih obveznika troši se na dugogodišnje sudske progone čovjeka od 80 godina jer je razbio ploču nominalne vrijednosti par stotina kuna koja je protuzakonito i protuustavno postavljena.

Na jučerašnjem Okruglom stolu „Nakon ratne – protuustavna agresija na Vukovar” Građanske inicijative Ivo Pilar i Milan Šufflay, Udruga zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara, Udruga Žene u Domovinskom ratu Zadar, HVIDRA Zagreb, i drugi, uputili su DORH-u zahtjev za povlačenjem nakaradne tužbe i zaustavljanjem suludog sudskog progona Marijana Živkovića jer je ploča koju je skinuo postavljena protuustavno, što implicira da ga sustav kazneno goni jer je štitio hrvatski ustavno-pravni poredak.

Na današnjem suđenju gospodin Marijan je rekao da nikakva olakšanja ne traži. Sutkinja ga je pozivala na red rekavši mu da ne bude patetičan i da za svojim sinovima žali u tišini. Poslušajte snimku i morbidni poziv sutkinje da otac poginulih ratnih heroja tuguje u tišini…

Svaka uređena država bi g. Marijana koji je 1991. u obrani Hrvatske od srpske, crnogorske i agresije JNA izgubio dva sina i koji se 2013. suprotstavio kršenju Ustavnog zakona – svaka uređena država bi ga proglasila Ocem Nacije.

Karolina Vidović Krišto

U znak potpore Živkoviću došli branitelji i gradonačelnik Vukovara

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

HDZ: Rekordne turističke brojke razotkrile sav jad & jal predsjednika SDP-a

Objavljeno

na

Objavio

Sve donedavno vrli je Bernardić tvrdio da je turizam ove godine „propao“, „podbacio“ „krahirao“… Njegovu malicioznost, zavist, nekompetentnost i sklonost lupetanju najbolje oslikavaju najnoviji podaci – RH u 8 mjeseci 2019. bilježi rast dolazaka od 5% (800.000 turista više) i rast noćenja od 2% (1.5 milijun više) nego u istom razdoblju prošle godine – koja je, ne zaboravimo, bila rekordna, povijesna.

Trendovi su pozitivni i kad se gledaju financijski rezultati: u djelatnosti pružanja usluga smještaja te pripreme i usluživanja hrane i pića ukupni promet iznosi 20.6 milijardi kuna, što je porast od 8% ili za čak 1.6 mlrd. kn.

Posebno raduje što je ovom rastu znatno pridonio i zamah kontinentalnog turizma.

No čemu se uopće čuditi jednom Bernardiću? Što očekivati od tipa koji za turističke rekorde tvrdi da su „propast“, a za 100.000 radnih mjesta više nego na kraju mandata SDP-ove vlade da su „ekonomski slom“?

I koji nema snage čak ni kurtoazno čestitati našoj Vladi i Dubravki Šuici na imenovanju za potpredsjednicu EK, velikom uspjehu za cijelu Hrvatsku, ali istodobno tvrdi da će Zoran Milanović, koji nas je zbog Lex Perković posvađao s pola svijeta, „vratiti ugled zemlji“. Loš, zao, Bernardić, komentirali su iz HDZ-a.

Hrvatska bilježi najbolju sezonu ikad; stiglo 800.000 gostiju više nego lani

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari