Connect with us

Šport

‘Vatreni’ napokon s podrškom navijača

Objavljeno

-

Foto: Reuters

Nakon što je prve tri utakmice u skupini u Londonu i Glasgowu igrala praktički bez podrške navijača, hrvatska nogometna reprezentacija će u Kopenhagenu u susretu protiv Španjolske napokon imati bučnu podršku s tribina stadiona Parken.

Na tribinama stadiona bit će i više od 5.000 navijača koji su se cijeli dan sjajno zabavljali na ulicama Kopenhagena podsjetivši na neka stara vremena. Kao da se sve napokon vratilo u normalu.

Ulaznice za hrvatski navijački sektor koji može primiti oko 3.500 gledatelja su doslovno razgrabljene. HNS je potom dobio još dodatnih 250 ulaznica, a sasvim sigurno dio navijača je kupio ulaznice i za ostale sektore.

“Ja želim samo hrvatske navijače, jer onda smo puno jači,” kazao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon prolaska skupine. I želja mu se ispunila.

Hrvatski navijači su glavni danski grad stigli iz cijele Europe i naravno iz Hrvatske.

“Bježite ljudi, bježite iz grada” orilo se centrom Kopenhagena. Pjevale su se pjesme od ranog jutra, a sat vremena prije početka utakmice navijači su u korteu krenuli prema stadionu.

Danska je petak stavila Hrvatsku na zelenu listu zemalja zbog povoljne epidemiološke situacije. Što je značilo da se u potpunosti ukida obveza samoizolacije. Za ulazak u zemlju bila je dovoljna potvrda da ste potpuno cijepljeni, ili da ste preboljeli koronavirus.

Nažalost, utakmice u Londonu i Glasgowu su protekle bez prave navijačke podrške s tribina.

Britanske vlasti nisu maknule Hrvatsku s liste država koje moraju u desetodnevnu karantenu pri ulasku u zemlju pa su tako naši navijači mogli na Wembley i Hampden Park samo ako su odradili karantenu ili su u UK već duže vrijeme. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari