Connect with us

Herceg Bosna

Vatreno srce za malog Petra u Mostaru

Objavljeno

-

malipetarGostovanje četvrte nogometne sile svijeta izazvalo je veliki interes u gradu na Neretvi tako da se na večerašnjem treningu očekuje nekoliko tisuća navijača.

Izbornik Štimac je pozvao navijače na druženje riječima: Pozivam sve navijače da dođu na trening da se družimo i da izrazimo ljubav jedni drugima. To je naš poklon navijčima u Hercegovini koji su uvijek uz nas gdje god igramo i koji nikada neće okrenuti leđa reprezentaciji.

Izbornik Štimac i Vatreni su se također odazvali humanitarnoj akciji koju su organizirali Udruga „Zagrljaj” uz potporu HŠK Zrinjski, a tiče se dobrovoljnog skupljanje novčanih priloga za pomoć u liječenju osmomjesečnog Petra Knezovića iz Mostara kome je dijagnosticiran je brzorastući, izrazito agresivni tumor bilateralni retinoblastom.

To je svakako razlog više da svi koji mogu dođu večeras u 18. sati na stadion pod Bijeli Brijeg i podrže ovu humanitarnu akciju.

 

[toggle_box title=”Kliknite za Podatke o malom Petru” width=”Width of toggle box”]

Život nas ne prestaje šokirati, ne prestaje nam potvrđivati koliko nekada znade biti bešćutan i namjeriti se na one najranjivije među nama.

Za bilateralni retinoblastom Mirela i Ivo Knezović iz Mostara dosad nikada nisu čuli, za njega nisu znali sve dok im liječnici, na rutinskomu pregledu oka njihovoga osmomjesečnog sina Petra, nisu kazali kako je taj brzorastući, izrazito agresivni tumor zahvatio te lijepe oči njihova djeteta, oči vesele bebe koju majka nježno gleda svaki dan, svaki sat, minutu…

Petar je, nakon SKB-a Mostar prebačen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje je nakon pregleda odlučeno da se daljnje liječenje treba nastaviti u Essenu (Njemačka).

Cijena operacije bit će poznata nakon dovršenja nužnih pretraga u Essenu, već se zna kako se mjeri u desecima tisuća eura, a svatko od nas u prigodi je pomoći, izravno pomoći malenomu borcu sačuvati neprocjenjivi vid i rasti u sretnomu djetinjstvu, u kojemu ne će samo osjećati i čuti svoju majku, svojega oca, svojega brata, nego će ih i vidjeti…

Pomoći je moguće uplatom sredstava, na račun Petrove majke Mirele KnezovićBAM : MO1345262047000; Giro acc: 3381002512499939 (KM) kod UniCredit Bank d.d. odnosno za uplate iz inozemstva: Devizni MO0145262047101; IBAN BA393381302831288290 SWIFT CODE UNCRBA22 s naznakom ‘Pomozimo malom Petru’)

Kontakt osoba: Marina 063 454 450; Jure 063 442 472

Nije teško, treba se samo shvatiti kolika je dragocjenost nevinog života ovoga malenog djeteta

Podignimo se, pogledajmo ovoga anđela kako se smiješi i pomognimo mu zajamčiti da će barem dobiti šansu, šansu da i on nas sutra može gledati.

POMOZIMO PETRU!

[/toggle_box]

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari