Connect with us

Komentar

Već se sutra moramo okrenuti borbi za konačnu pobjedu!

Objavljeno

on

[su_heading size=”21″]Komentar Antuna Babića[/su_heading]

Svim Hrvaticama i Hrvatima u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, te svim hrvatskim iseljenicima diljem svijeta najiskrenije čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja. Također sa svim ljudima dobre volje dijelim duboko zadovoljstvo i veselje zbog mimohoda Hrvatske vojske u Zagrebu i proslave 20. obljetnice povijesne pobjede Hrvatske vojske i policije u vojnoj operaciji Oluja 5. kolovoza 1995. godine, koja se trenutno održava u Kninu.

“Sve mi se sviđalo, a najviše to što smo mi pobijedili”

Bilo je posebno dirljivo čuti na radiju jednog dječaka nakon mimohoda u Zagrebu, koji je rekao: “Sve mi se sviđalo, a najviše to što smo mi pobjedili”. To je garancija za budućnost. Ta djeca neće nikada biti opterećena ni jugoslavenstvom niti komunizmom. Za njih postoji samo demokratska Hrvatska i hrvatski vojnik.

Ne želim pokvariti današnje veselje. No, mi koji imamo određeno političko i životno iskustvo i koji smo stvarali samostalnu hrvatsku državu još puno prije nego što je ona stvorena, te koji smo se stavili na raspolaganje Domovini 1990. godine, imamo zadaću jasno skrenuti pozornost na slijedeću činjenicu – U ratu smo pobjedili velikosrpskog agresora. Nažalost, taj smo rat počeli gubiti od unutarnjih izdajica i neprijatelja hrvatska države, koji u zadnje vrijeme, da bi ponovno dobili izbore, mijenjaju kožu kao kameleoni. Do izbora ti kameleoni sve će govoriti i sve će činiti samo da spriječe povratak HDZ-a i domoljubne koalicije na vlast.

Nema zajedništva hrvatskog naroda bez zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske

Jučer u Zagrebu i danas u Kninu vidjeli smo zajedništvo hrvatskog naroda u njegovoj velikoj ljubavi prema Hrvatskoj i ponosu na hrvatske vojnikinje i vojnike. Vidjeli smo i prisilno zajedništvo visoke politike. Na mimohodu su bili i bivši predsjednici države koji su htjeli uništiti ne samo hrvatsku vojsku nego i hrvatsku državu. Hvala Bogu sada imamo predsjednicu koja još nije izrasla u državnicu, ali ako bude slušala savjete iz više izvora, može i to postati. Nažalost, ono što je nedostajalo i u Zagrebu jučer i što danas nedostaje u Kninu je zahvala Hrvaticama i Hrvatima u svijetu, bez čije nesebične pomoći ne bi bilo niti hrvatske države, niti bi se Hrvatska mogla obraniti u obrambenom ratu. Narod kojem najvažnije međunarodne demografske institucije predviđaju da će se do kraja stoljeća demografski prepoloviti jednostavno si ne smije dozvoliti zaboravljanje druge polovice hrvatskog naroda koji žive izvan Hrvatske. Također njih se ne smije samo prigodničarski spominjati, bez iskrene želje i namjere iskorištavanje njihovog golemog gospodarskog i demografskog potencijala. Nema zajedništva hrvatskog naroda bez zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske.

Slavimo Dan pobjede, slavimo Oluju. No, već sutra, dan nakon proslave Oluje moramo se konačno uhvatiti posla da u kratkom vremenu pobjedimo hrvatske jugoslavene, hrvatske komuniste, velikosrbe u Hrvatskoj i petu kolonu. Ako to ne učinimo veselje oko proslave Dana pobjede i Oluje kratko će trajati, a Hrvatska će sigurno kliziti prema svojoj gospodarskoj katastrofi i demografskom nestanku. To moramo i možemo spriječiti.

Antun Babić/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari