Connect with us

Vedrana Rudan našla ‘je*ača svojih snova

Objavljeno

-

Konačno se smirila, iako je u to teško, da ne kažemo nemoguće, povjerovati, i poznata hrvatska starleta, u najboljim godinama života, samozvani pisac, Vedrana Rudan. Nadajmo se, barem mi koji smo oko pet ‘puta mlađi, da u njenim blogerskim uratcima više neće biti riječi o seksu, brate, zgadila nam je seks za barem tri života, ‘smrtnu kaznu’ za Josipa Perkovića još bismo joj i oprostili, ali seks…

Kako smo joj oprostili ‘Gospođu ministarku’, beogradske birtije, ‘zločinca Milanovića’, red je da joj oprostimo i potrebu za onim za što djevojke u njenim godinama imaju svakodnevnu potrebu. Naime, nevina, kao što već jeste, Vedrana, koju pamtimo po antisemitističkim glupostima na NOVOJ TV, zbog čega je svojedobno i dobila otkaz, je našla ljubav svog života, idealnog muškarca, u najboljim godinama, koji, kako reče, ‘more duboko da ore’, k tome pun  je love. Sasvim sigurno nije riječ o najpoznatijem hrvatskom ljubavniku, Dikanu Radeljaku, iako mladić voli mlade djevojke Vedrana Rudan ipak je prestara i za njega, Dikan voli nešto poput Vlatke Pokos, da bi zadovoljila kriterije koje je postavio spomenuti Casanova Rudanica mora kod Fižulića na tretman plastičnom  kirurgijom, naime, Fižulić, između ostaloga, radi i igračke.rudan_vedrana

Najbolji jebači su muškarci stari između šezdeset i devedeset i sedam godina koji imaju lovu, nekretnine, pokretnine a još su ministri, mafijaši, predsjednici vlada, država i Evropske unije – piše hrvatska blogerica, dok idioti, koji vjeruju njenim glupostima, za njene knjižice izdvajaju lovu čak i ukoliko ne žive u Europskoj uniji, Rudanici posve svejedno, prima ona bosanske marke i srbijanske dinare.  Kako smo rekli, izrazili smo nadu da će, nakon što je pronašla jebača svojih snova, se ponešto smiriti, kad dobije za čim žudi ‘čeljade’, pa čak i ukoliko nije posve pri sebe, se smirije, možete se u to uvjeriti ako se odlučiti pitati veterinara poslije osjemenjivanja krave na nekoj farmi. Unatoč svemu, teškim riječima, hinjenoj duhovitosti, Vedrani Rudan, dakako, želimo sreću, danas nije lako naći zadovoljstvo u malim stvarima, njoj je i to uspjelo.

[box_light]

‘O sexu’ Vedrana Rudan:

Šezdesetogodišnji francuski predsjednik Hollande već tjednima jaše sve televizije, portale i pisane medije. Njegov se “slučaj” razvlačio i u Dnevniku Hrvatske teve. Urednica se znakovito smijuljila dok je najavljivala prilog o francuskom jebaču godine. Tko će biti prva dama s kojom će Jebollande krenuti u posjet Americi? Trudna ljubavnica ili nevjenčana žena? Hrvati su na nogama jer nam nacionalna teve nije dala jasan odgovor.

Ovih nas dana uznemiruju i vijesti o seksualnom životu pokojne Jackie i ubijenog Johna. John Kennedy ušao je u povijest kao Rz Brzotrz. Njegova ljubavnica, glumica Angie Dickinson izrekla je nikad zaboravljenu rečenicu, pedeset sekundi seksa sa Johnom ostat će mojih najuzbudljivijih pedeset sekundi u životu.

Pokojna Jackie se, dok joj je muž štrcao u svaku dvonožnu metu, valjala sa pokojnim baletanom Nurejevim koji je paralelno tucao nju, njenog šogora, pokojnoga Roberta Kennedya i njenog muža, pokojnoga Johna. Jackie je otkantala Nurejeva tek kad je bacio oko na njenog sina, pokojnoga Johna Jr.

O Clintonu koga je kurac gotovo došao političke glave baš se sve zna. Plava haljina Monice Lewinski blagoslovljena mrljama sperme zauvijek je ukucala Clintona u američku povijest. Tko još pamti njegovu vanjsku ili unutarnju politiku?

Napoleon. Koje je sve zemlje osvojio a koje izgubio? Znamo samo da je jednoj od svojih jozefina sa ratišta poručio: “Stižem. Ne peri se!”

Zašto nam prodaju tezu da su najvažnije stranice ljudske povijesti ispisane spermom? Tko to nama manipulira?

Jedino seks sve nas diže iz mrtvih? Tu laž nad lažima najbolje koriste autori reklama. Imate problema sa prostatom? Progutaj tabletu prostač, stajat će ti kao mač. Ako vam beba bude jela Bibolino svršit ćete fino jer će zaspat mali Vitolino.

Poznato je i tko su najbolji jebači… To su muškarci stari između šezdeset i devedeset i sedam godina koji imaju lovu, nekretnine, pokretnine a još su ministri, mafijaši, predsjednici vlada, država i Evropske unije. Kamo vodi moje nabrajanje općepoznatih istina? Vi već znate da čovjek može i bez hrane i bez vode i bez interneta. Bez seksa ne može. Seks, seks, seks, jebeš život bez jebanja.

Svakoga dana razgovaram sa ljudima. Seks? Mladi muškarci vole kokain, marihuanu, pivo, nogomet, rukomet, košarku i mlade muškarce. Pitajte ih, kad bi mogli birati između odlaska na otvaranje Svjetskog prvenstva u nogometu ili kresanja susjedove sedamnaestogodišnje kćeri za što bi se odlučili? A cure? Luda, ljubičasta torba ili lizanje vrata prijateljičinom dečku?

Ne zanima me seks. Ne može mi odvratiti misli od kredita, upale očnog živca, alergije, visokog tlaka, kupnje plave hortenzije od svile, odlaska u Kino Croatia… Volim i telefonski razgovarati sa Majdom.

Previše sam iskrena? Danas svakoga tko kaže da je seks precijenjen odmah vode u ludnicu. Zato ljudi o toj temi šute. Ja, eto, ne šutim. Baš sam hrabra ženska. Napisala sam što mislim o seksu iako riskiram da mi neki od mojih mnogobrojnih čitatelja poruče kako pišem ovako jer mi fali dobar kurac.

Blaženi doktori. Mene do orgazma dovodi belgijska čokolada, nakit od pleksiglasa, torbe Jadranke Šegote i nizak tlak. Moga muža kupovanje belgijske čokolade, nakita od pleksiglasa, torbi Jadranke Šegote i Prexanila. Ja sam Eva, ja sam Eva, ja sam Eva!

Oh, kako je lijepo živjeti sa Adamom a jabuke nigdje.  VRudan

[/box_light]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari