Connect with us

Događaji

Veliki humanitarni koncert „Blatničke note dobrote“ 8. kolovoza u Donjoj Blatnici

Objavljeno

on

Majstor dobre zabave i miljenik publike u svim dijelovima svijeta u kojima žive Hrvati, naš Brotnjak Mate Bulić, zajedno sa svojim Blatničanima i ove godine organizira feštu godine u Hercegovini. Naime, u ponedjeljak, 8. kolovoza, petu godinu zaredom na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici, biti će održan humanitarni koncert naziva „Blatničke note dobrote“ na kojemu će nastupiti glazbena krema hrvatske estrade, piše Brotnjo.info
[ad id=”93788″]

Svoj nastup na ovom događaju već su potvrdili Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Opća opasnost, Vatra, Jole , Dalmatino, Pamela Ramljak, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, Hercegovački bećari, Nešto Između, Narodni dar, Klapa Pasika, naravno nezaobilazni domaćin Mate Bulić te brojni gosti iznenađenja.

Osim zabave i druženja uz pjesmu, ovaj koncert, naravno kao i svi dosadašnji, biti će humanitarnog karaktera . Prigoda je to za prikupljanje novčanih sredstva za pomoć raznim humanitarnim projektima u Hercegovini.  Tako će i ove godine dio sredstava biti namijenjen za prvi Studentski dom za siromašne studente u Bosni i Hercegovini koji se gradi pri Hercegovačkoj franjevačkoj provinciji u Mostaru, a dio će biti usmjeren za nekoliko sakralnih objekata sa područja Hercegovine koji su u izgradnji.

Nema sumnje kako će „Blatničke note dobrote“ biti najveći glazbeni događaj organiziran ovoga ljeta u Hercegovini, koji će već po tradiciji na jednom mjestu okupiti tisuće  posjetitelje iz cijele Herceg Bosne, Hrvatske i Dijaspore, a oni će svi zajedno na jednom mjestu ponovno iskazati domoljublje i zajedništvo koje našem narodu potrebno više nego ikad.

Redovito pratite Brotnjo.info i u sljedećem razdoblju, biti će još zanimljivih informacija vezanih za ovaj događaj.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR