Connect with us

Komentar

VELIMIR BUJANEC: PRESUDA ŠEŠELJU – ZAVRŠEN POSTUPAK REHABILITACIJE ČETNIŠTVA!

Objavljeno

-

Potpuno je pogrešno sada nešto očajavati. Većinom – Srbi su četnici i oni to tako i prihvaćaju. A “naše” budale” to ne razumiju – jer i dalje obožavaju Beograd.

[ad id=”93788″]

Šešelj je oslobođen zbog toga jer je Hrvatskom u zadnjih 15 godina vladala – nenarodna vlast i upće nije vodila računa o tome što se u Haagu događa oko Šešelja. Prethodne Vlade nisu činile baš ništa kako bi iskoristile status “Prijateljice suda” i pomogle Haaškom tužiteljstvu u Šešeljevoj osudi. Zar smo zaboravili kako se Vesna Pusić zalagala za povlačenje hrvatske tužbe za genocid protiv Srbije?! Istu tužbu opstruirali su bivši predsjednik Ivo Josipović i Milanovićev ministar pravosuđa Orst Miljenić. Nije li upravo takvo ponašanje doprinjelo ovakvom epilogu?! I sam Šešelj nikada nije skrivao svoje simpatije za Pusićku i Josipovića, za naivne hrvatske ljevičare koji obožavaju Beograd i nikada nisu prestali vjerovati u “bratstvo i jedinstvo”. Šešelj je i u Bujici izjavio da je ponosan na pedigre Pusićke i pretke Josipovića koji su prije 60 godina, zajedno s četnicima, rušili hrvatsku državu.

I što se sada netko čudi? Zar je zaista itko mislio da Vučić i Nikolić neće pomoći Šešelju, kad su mu neizravno pomagali “hrvatski” nesposobnjakovići. Koliko su srbijanske vlasti ozbiljnije od prethodnih hrvatskih izroda, pokazuje i ponašanje u slučaju Stepinac, ali to je druga tema…
Ono što je dobro u cijeloj priči – Srbija sad sigurno neće ući u Europsku uniju. Barem ako hrvatska vlast bude dosljedna. Više nikada ne trebamo živjeti ni u kakvoj asocijaciji zajedno sa Srbima. Druga su stvar njihove četničke ekspoziture u Hrvatskoj. U okolici Vukovara ovaj vikend će se slaviti – jer za Srbe iz Borova Sela i ostalih mjesta gdje vlada SDSS – oslobađanje Šešelja je razlog za feštu. A Hrvati? Kako stvari sada stoje – ipak trebamo povečati proračun za obranu i jačati Hrvatsku vojsku. Poslati je na istočnu granicu – ne samo radi “migranata”. Četništvo je rehabilitirano i moramo biti – spremni.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari