Connect with us

Reagiranja

Velimir Bujanec: Leković se nije javljao kada je Kulturnjake slao pred stan Hasanbegoviću

Objavljeno

on

Povodom priopćenja HND-a o Bujici i Rene Bitorajcu, koje je potpisao Saša Leković, izjavu za portal direktno.hr dao je Velimir Bujanec, urednik Bujice.

[ad id=”93788″]

Uopće me na zanima što govori Aleksandar Leković! Već sam više puta izjavio da nisam član tog tzv. Hrvatskog novinarskog društva niti priznajem njihovu nadležnost za moj rad.

Što se tiče gospodina Bitorajca, u Bujici smo razmatrali moguće motive za njegov video-uradak koji je objavio na YouTubu. Nitko nije snimao njegov stan niti ga je itko ugrožavao našim novinarskim radom. U prilogu smo emitirali snimke zgrade u Vodnikovoj, iz koje su godine 1945. izbačeni hrvatski časnici. General domobranstva Slavko Štancer je i ubijen, a stan mu je otet.

Ići nekome pred stan nije naša praksa i to najoštrije osuđujem, ali i upozoravam na dvostruka mjerila: Aleksandar Leković nije se javio ovakvim priopćenjem kada je tzv. Kulturnjake 2016. poslao na kućnu adresu ministra Hasanbegovića.

Lekoviću – i ministar kulture ima obitelj i djecu pa ako već vi šaljete bagru da tamo prijeti, nije to odmah i naš stil!

Na pitanje o Bitorajcu i njegovom nastupu na N1 televiziji, Bujanec nam je rekao da je polemiku o njemu završio karikaturom na svojoj facebook stranici. Na karikaturi pod naslovom „Žuja više nije zakon“, Bitorajac je prikazan kao navijač „Partizana“ koji reklamira poznato srpsko „Jelen pivo“, a N1 televiziju voditelj Bujice nazvao je „novim Yutelom.“

rene bitorajac jelen pivo

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari