Connect with us

Istaknuto

VELIMIR BUJANEC: MILANOVIĆEVO VIJEĆE ZABRANILO EMITIRANJE Z1!

Objavljeno

-

Vijeće za elektroničke medije danas je donijelo odluku o zabrani emitiranja programa Z1 televizije na tri dana – od 26. siječnja 2016. do 29. siječnja 2016.

[ad id=”68099″]

Posljedica je to govora Marka Juriča u emisiji “Markov trg”, u kojoj je upozorio na postojanje četničkih elemenata u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Ne ulazeći u ocjene Vijeća, smatram da je ovo čista politička odluka Vijeća, čije je članove izabrala nakadašnja parlamentarna većina Zorana Milanovića i Vesne Pusić.

Zapanjujuće je da odluku o privremenom gašenju jednog medija donose i članovi koji su nekada radili na Radiju 101, a kojima je prijetila slična sudbina. To govori o njihovom jednoumlju i netoleranciji. Nadalje, potpuno je jasno da Zoran Milanović nastavlja s politikom MI ILI ONI i ovo je – kao i napadi na novog ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića – dio iste priče.
Kao urednik i voditelj Bujice na partnerskoj – Osječkoj televiziji, koja se emitira iz studija Z1, iskazujem solidarnost s kolegama na Z1 koji su svojim profesionalizmom cijelo vrijeme doprinosili pluralizmu u našem društvu, a posebno su se iskazali neovisnošću u zadnje dvije godine te doprinjeli političkim promjenama. Pobjeda gospođe Kolinde Grabar – Kitarović i Domoljubne koalicije na izborima glavni su razlozi napada na Z1, a nikako ne izjava protiv četnika kolege Juriča. Z1 televizija je bila i ostat će izrazito oporbeni medij koji je pored još nekih lokalnih televizija i tek rijetkih portala, u borbi Davida i Golijata dala ključni doprinos u padu postkomunista – njihovog predsjednika i Vlade – koji su kontrolirali sve ostale medije – koje su izdašno potplaćivali i financirali te ucjenjivali.
Pozivam ovom prilikom sve gledateljice i gledatelje Bujice, sve hrvatske branitelje, Hrvatice i Hrvate u Domovini, Herceg-Bosni i dijaspori da se oglase. Uputite svoje prosvjede Agenciji za elektroničke medije i otvoreno dajte svima do znanja da je komunizam iza nas i da ovakve provokacije najobičnijih boljševika neće proći jer želimo živjeti u demokraciji. Naročito apeliram na hrvatske branitelje – od Vukovra – preko Savske – do Dubrovnika – koje je Z1 televizija uvijek podržavala da sada i oni nama daju svoju podršku. Pozivamo istinske udruge civilnog društva, koje nisu bile na plaći Milanovića i Pusićke – da se solidariziraju sa Z1.
Ovo su posljednji trzaji boljševika koji evidentno gube, ali još uvijek imaju svoje agente i unutar Vijeća za elektroničke medije, čiji se pojedini članovi s razlogom boje mogućih promjena i istrage zbog netransparentne dodjele državnog novca Milanovićevim podobnicima.

U BOJ, U BOJ!

Nećeta nas prestrašiti! Nećete nas ušutkati! Nećete razbojnici!

Velimir Bujanec, urednik Bujice

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari