Velimir Bujanec: Nikakav problem ne vidim u Slovencima; za ovo su krivi Jaca Kosor i “njezini dečki”

5

O SAVUDRIJSKOJ VALI I GRANICAMA: KRIVA JE JACA I “NJEZINI DEČKI” – RAČAN, MESIĆ I SVI POSLIJE TUĐMANA!

Nikakav problem ne vidim u Slovencima; za ovo su krivi Jaca Kosor i “njezini dečki”… Kriv je i Ivica Račan i savjetnici predsjednice koji nisu dali Tuđmanu da riješi stvar kada se moglo, komentirao je Velimir Bujanec…

Pitanje svih pitanja glasi: a što je sa našim istočnim granicama?! Tko je kriv za prodaju Boke Kotorske, Srijema, Bačke i Banata?! Zvuči ekstremno? Nimalo! Imamo pravo postavljati ta pitanja, a nesposobne birokrate treba naprosto prokazati. Da smo ovakvo vodstvo imali 90-ih nikada ne bi stvorili neovisnu državu. Već vidim poltrone kako bi rekli: “Pa ne možemo mi protiv Amerike, Engleske, Francuske…” Ali Tuđman je mogao!

Danas su udbo-lijevi Slovenci pobjedili udbo-lijeve Hrvate, a mi ostali ostat ćemo prijatelji sa pravim Slovencima. Kučanova Slovenija i Mesićeva Hrvatska nas ne zanimaju. Stvar je gotova, neka se sada naši “vrhovnici” potajno nalaze sa Pahorom, nisu znali riješiti gužve na granicama, a kako bi onda Savudrijsku valu?! Poltroni Bruxellesa i jadnici. Nesposobnjakovići!

facebook komentari

 • Istina

  Nisu krivi samo ovi nabrojani. Krivi su i oni koji su im na izborima davali glasove.

 • Dusko Besenic

  TOČNO! Podanički mentalitet i sada vidljiv prema Plenkoviću, koji nas, sve sistematičnije i brže, vodi u propast! Gledam danas Sabor…pa se pitam jesam li uopće normalan ili ne razumijem ništa?! HDZ donosi neke zakone, prihvaća međunarodne ugovore ( CETA sa Kanadom), odbija amandmane na absolutnu korist naroda, na prijevaru stavlja na glasovanje zakon o koncesijama, koji su prošli puta povukli i t.d.KOGA I ŠTA PREDSTAVLJA HDZ U OVOJ DRŽAVI ??!! Odgovori Plenkoviću!!!

 • Istina

  Ja nema živaca gledati Sabor. Dovoljno mi je i ovo što pročitam po portalima. Osobno imam mišljenje da ni ova vlast nije prohrvatski orijentirana. Neka misli što tko hoće, ali ja tako mislim.

 • kvaternik

  jer su ih ovlastili da urade ovo što su uradili!

 • Istina

  Da. Upravo to.